Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Chrissy Teigen svarer haterne. Hun kalles gjerne dronningen av clapbacks
Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Modell Chrissy Teigen bodyshames – se hva hun svarer haterne

Hun kalles ikke «the clapback queen» for ingenting.

Chrissy Teigen har ikke gått stille i dørene når det gjelder å svare trolling på nett. Den tidligere modellen med norske aner – og kona til John Legend – har slått tilbake både mot troll som sa hun burde slutte å vise frem kløften og som hevdet at hun redigerer bikinibilder av seg selv.

Hun har faktisk gjort dette såpass mange ganger at hun nå kalles «the clapback queen» av flere medier.

Les også: Tilbakeslag for Kendall Jenner og Kim Kardashians skogbrann-twitring

Nå svarer Teigen nok en gang haterne. Denne gangen er det en video av modellen i badetøy, som hun selv postet på Twitter, som får hat.

En mann kommenterer: «Du har form som Svampebob lol».

En av Teigens fans kommer henne raskt til unnsetning: «Så @chrissyteigen postet en liten video av henne selv i badetøy og verden bestemte seg for å angripe. Både menn og kvinner kom med fornærmelser. Selv skulle jeg ønske at jeg så ut som henne! Når ble alle disse drittsekkene vandrende, perfekte Ken og Barbier? #douchebags»

Og modellen følger opp: «Alle har vendt seg til kirurgisk forstørrede former. Jeg har vært ganske firkantet i figuren hele livet og la meg si det sånn: Det har lønt seg på mange fine måter! Se for deg om jeg plutselig dukket opp med hofter og en stor rumpe. Åh, dere hadde blitt skikkelig sinte da også! Jeg er fornøyd som jeg er, John er fornøyd, vi er alle sammen fornøyde og har det a-okay!»

Vil du se flere av Chrissy Teigens clapbacks? Cosmpolitan har laget en liste over 50 av hennes mest «legendariske» tilbakeslag mot haters her.

Les også: Toppmodellen får kritikk for dette antrekket – nå slår hun knallhardt tilbake

Siste saker

Mest lest nå
Les mer