Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Tilbakeslag for Kendall Jenners skobrann-tweet
Foto: Kevork Djansezian/Getty Images

Tilbakeslag for Kendall Jenner og Kim Kardashians skogbrann-twitring

Støttende Kardashians får gjennomgå.

Skogbrannene i Australia skaper overskrifter verden over, og de dødelige brannene som har pågått i månedsvis fortsetter å herje.

Kjendisene står nærmest i kø for å donere millioner, og Nicole Kidman og Pink er blant navnene som har åpnet lommeboken.

Mens deres bidrag er blitt hyllet falt ikke Kendall Jenners tweet om skogbrannene i god jord. Nå slepes supermodellen på nettet.

Les også: Her er Kardashian-Jenner-familiens mange merkevarer

Kendall retweetet en post fra den amerikanske senatoren Bernie Sanders som maner til handling når det kommer klimakrisen og etterspør en såkalt Green New Deal. Til det kommenterer modellen med emojis – to triste fjes og to knuste hjerter.

Det holder ikke for nettet, som føler at Kendall Jenner både har penger og en plattform til å gjøre mye mer. Andre påpeker at supermodellens egen livsstil bidrar til klimakrisen, ifølge Marie Claire.

Foto: James Devaney/GC Images

Storesøster Kim Kardashian får også kritikk etter at hun twitret «klimaendringene er reelle» med knust hjerte- og jordklode-emoji.

39-åringen har slettet den opprinnelige tweeten, men var raskt ute med å svare kritikerne:

«Ingenting irriterer meg mer enn folk som tror de vet hva vi donerer til og tror vi må publisere alt vi gjør», skriver Kim på Twitter.

Kylie Jenner får også gjennomgå etter at hun viste frem sine Louis Vuitton-tøfler med minkpels bare timer etter at hun delte en post av en koalabjørn som ble reddet fra skogbrannene i Australia med caption «dette knuser hjertet mitt».

Les også: Kylie Jenners datter Stormi (1) med sminkekolleksjon

Siste saker

Mest lest nå
Les mer