Gigi Hadid slår tilbake mot kritikken

Foto via W Magazine

Toppmodellen får kritikk for dette antrekket – nå slår hun knallhardt tilbake

«Dere må slappe av».

Denne uken ble Gigi Hadid spottet i sporty leggings, en topp fra hennes samarbeid med Reebok og en boblejakke. Det var ikke bra nok for fansen som er vant til å se henne i supersexy antrekk verdig den røde løperen.

På Twitter ble det etterlyst mer hverdagsglamour – selv om Gigi bare skulle en kjapp tur på butikken. Det fikk begeret til å renne over for modellen som raskt slo knallhardt tilbake.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Dere må slappe av noen ganger. Det kalles å gå ut for å gjøre ærender – ikke å kle seg for deres godkjenning. Deres urealistiske forventinger og smålige klaging hele tiden om klesstilen min eller å ikke være sexy nok kommer ikke til å få meg til å kle meg annerledes», skriver hun som et tilsvar til en Twitter-bruker, som nå har slettet tweeten sin.

Gigi Hadid
Foto via Perez Hilton

«Jeg snakker ikke bare om denne spesifikke kommentaren. Dere snakker alle om å styrke kvinner. Jeg støtter kvinner som viser hud og som ikke gjør det. Det handler om valg. Jeg viser hud når jeg vil det, og føler meg fremdeles sexy når jeg har dekket til hele meg fra topp til tå, og vil fortsette å gjøre det. Er over de spydige kommentarene», skriver hun videre.

Modellen finner seg nemlig ikke i hva som helst. I fjor gikk hun hardt ut mot body shamers, etter å ha blitt kritisert av fansen for å både være «for stor for industrien», og nå «for tynn».

Les også: Fikk sjokkbeskjed fra norske modellbyråer