Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers: Nora Krog
Bli bedre kjent med Nora Krog! Foto: Instagram @norakrog

Mitt skjønnhetsunivers: Nora Krog

– Det hjelper ikke så mye å være pen, om du har en trashy personlighet.

Hvem er du?

– Jeg heter Nora og er 23 år gammel. For øyeblikket finner du meg i Holzweiler sin nyåpnede butikk i Oslobukta! Jeg jobber som modell ved siden av i Idollooks, og utenom det bruker jeg all min tid på de som står meg nær. 

Hva betyr skjønnhet for deg? 

– Vanskelig spørsmål. Jeg tenker ikke så mye over dette i hverdagen for å være ærlig, men for å være skjønn for meg må du være snill. Det hjelper ikke så mye å være pen, om du har en trashy personlighet.

For Nora Krog handler skjønnhet om å være snill. Foto: Instagram @norakrog

Hvilke produkter finner man i hudpleierutinene dine? 

– Åh nå vet jeg at jeg kommer til å få så mye tyn! Jeg bruker bare Simple makeup-wipes, en fuktighetskrem fra CeraVe og Ole Henriksen sin Banana Bright Eye Creme.

– Jeg har så sensitiv hud at jeg føler jeg reagerer på alle fancy produkter. Jeg tester gjerne ut mye forskjellig, men det er disse jeg faller tilbake til. Jeg må takke mamma for gode gener her tror jeg, bank i bordet. 

Fortell oss om tre favoritt-sminkeprodukter. Hvorfor digger du dem? 

Chanel Vitalumiere foundation. Jeg har brukt denne i så mange år nå, og finner ingen bedre. Den er dewy og gir så fin glød. Jeg takler ikke en matt foundation. 

Shiseido Eyelash Curler. Dette er den beste vippetangen på jord! Jeg lover at du aldri kommer til å gå tilbake til noen annen. Et must for meg med vipper som peker i alle retninger.

Volume Million Lashes So Couture fra L’Oréal Paris. Jeg bruker egentlig veldig sjeldent mascara, men om jeg gjør, er det kun denne som gjelder. Den holder vippene oppe og klumper ikke. Denne er også veldig affordable

– Ikke alle slagere trenger å koste skjorta. 

Nora sverger til Chanel sin Vitalumiere foundation. Foto: Instagram @norakrog

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde ha?

– Hmmm. Jeg setter opp håret mye og har masse babyhår, så jeg er avhengig av en god hårspray. Oribe sin Superfine Strong Hair Spray holder så godt og man blir ikke hvit i håret om man grer i det senere! Helt genial.

Hva er din signaturparfyme? 

– Miss Dior Blooming Bouquet.

– Det var faktisk en på jobben i dag som spurte hvilken parfyme jeg hadde på meg. Jeg lover at den er god!

Signaturparfymen til Nora er Miss Dior Blooming Bouquet. Foto: Instagram @norakrog

Hit oss med ditt beste skjønnhetstips:

– Gjør hva enn du måtte gjøre for å være glad. Energien du utstråler kommer til å smitte over på de rundt deg. Men om vi skal snakke om det ytre så ville jeg nok sagt: få nok søvn, lytt til kroppen og gi den fukt og kjærlighet. 

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Haha, jeg har hatt så mange forskjellige faser og stiler at det er ikke morsomt engang.

– Men jeg startet å nappe bryna mine på barneskolen, og gikk ganske drastisk til verks. Tror de stoppet midt på øyet ca. Det vil jeg ikke anbefale noen å gjøre i dag akkurat.

Noras beste skjønnhetstips er å få nok søvn, lytte til kroppe og gi den fukt og kjærlighet. Foto: Instagram @norakrog

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsidealer?

– Det er jo mye fokus på sosiale medier om dagen, og det er ingen tvil om at det finnes plenty med pene jenter og gutter der ute. Man tenker «wow, hun var pen», men så går man liksom videre og tenker ikke så mye mer over det.

– Alt er jo bare trender. I det ene øyeblikket er noe inn, og så i det neste øyeblikket er det helt ut. Jeg føler at den dagen man finner ut hva man selv føler seg komfortabel i, så kommer skjønnheten til å komme av seg selv. 

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Mina Rodahl

Siste saker

Mest lest nå
Les mer