Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mina Rodahl sverger til solkrem og glød! (Foto: Instagram @minaroda)

Mitt skjønnhetsunivers: Mina Rodahl

– I flere år tok jeg reguleringstrikk mellom fortennene og festet bak jekslene for å gi meg selv mellomrom mellom tennene.

Hvem er du?

– Jeg synes alltid det er litt vanskelig å definere hvem jeg er, da jeg er en urolig sjel og bytter mønster hele tiden. Men jeg jobber kreativt innen hår og makeup, styling, er skuespiller og modell.

– Jeg har også akkurat startet i ny jobb, så driver Ganni Postmodern på Grünerløkka med ei råbra dame og et fantastisk team av jenter. Snikreklame for egen jobb!

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg er utstråling og en god personlighet generelt. Du kan være så vakker som bare det, men om du ikke er snill eller hyggelig så er du rett og slett ikke pen i mine øyne.

– For meg handler skjønnhet også om den gyldne middelveien, om balanse. Jeg ønsker å fokusere på det vakre ved å gå uten sminke og i joggedress, men også ved å pynte seg til fest på en vanlig onsdag.

Skjønnhet handler om utstråling og personlighet, i følge Mina.
For Mina, er det utstrålig og personlighet som er viktigst når det gjelder skjønnhet. (Foto: Instagram @minaroda)

Hvilke produkter finner man i hudpleierutinen din?

– SOLKREM. Året rundt! Jeg er også en sucker for fukt og aktive ingredienser og har prøvd mye forskjellig. Men mine favoritter på sommerhalvåret er stort sett kremer med C-vitamin. Glowy skin is everything!

– For øyeblikket digger jeg alt fra REN Skincare. Andre produkter man finner hos meg er blant annet the Ordinary Niacinamide 10% + Zink 1% og Weleda Skin Food. Jeg er glad i en full hudpleierutine med alt fra toner, serum, fuktighetskrem og masker. Om jeg skal holde det enkelt er et serum og en fuktighetskrem nok for meg – og alltid solkrem, som sagt.

Fortell oss om tre favoritt-sminkeprodukter. Hvorfor digger du dem?

– Jeg er en sucker for multifunksjonelle produkter som er enkle å ha med seg om jeg trenger en touch up. Jeg har alltid med meg NARS Full Dimension 1 Palette som har bronzer, blush og highlighter, pluss speil. Basically alt du trenger om sommeren for å se fresh ut etter stranda.

– En leppestift i en varm, nude farge er alltid gull. Da bruker jeg den gjerne på leppe, kinn og øyelokk om jeg vil ha en dewy look som popper mer. NARS sin Lip Glide i SWING er en stor favoritt.

– Om jeg ønsker det lille ekstra er en gloss alltid med meg. Favorittene nå er Budgies Rosehip Melt eller Fentys Gloss Bomb.

Skjønnhet handler om utstråling og personlighet, i følge Mina.
Mia bruker gjerne en fin, nude leppestift både på lepper, kinn og øyelokk. (Foto: Instagram @minaroda)

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde ha?

– Som nevnt tidligere: The Ordinary Niacinamide 10% + Zink 1%. Føler huden min blir så jevn og fin, pluss mindre rød, for ikke å snakke om nydelig glødende. På dager hvor jeg ikke bruker sminke er denne nok til å få huden min til å se ekstra fresh ut. Men gi den noen uker på å funke. Man ser ikke forskjell over natta!

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg har faktisk aldri brukt parfyme «fast» som en del av mine rutiner. Det er mest fordi jeg aldri har funnet min duft eller er spesielt fan av å spraye alkohol på kroppen.

– Likevel er jeg veldig fan av epleparfymen til DKNY (lol, sikkert basic!). Ellers liker jeg søtere og friske undertoner av blomst, vanilje, citrus på meg selv, så om noen har gode tips: come at me!

Hit oss med ditt beste skjønnhetstips:

– Det er sikkert LAME å si, men vask alltid ansiktet før du legger deg, bruk solkrem hver morgen, og ta et glass vann til frokost og kvelds – minst! Massér ansiktet når du smører deg med fultighetskremer og oljer – get that blood circulation flowing and glowing! Sist men ikke minst: søvn.

Skjønnhet handler om utstråling og personlighet, i følge Mina.
Mina innrømmer at hun aldri har funnet sin signaturduft – og derfor bruker hun ikke parfyme fast. (Foto: Instagram @minaroda)

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseendet?

– Jeg er og har alltid vært veldig opptatt av rare skjønnhetsidealer, som blant annet tooth gap. I flere år tok jeg reguleringstrikk mellom fortennene og festet bak jekslene for å gi meg selv mellomrom mellom tennene. Det funket i to sekunder!

– Jeg pleide også å «vifte» eller «puste» med neseborene på bilder før for å få nesen min til å se større ut, fordi ei jeg syntes var pen hadde større nesebor enn meg…

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsidealer?

– Jeg er veldig krass mot nesten alt som er unaturlig, og kan av og til være litt vel hard og ikke tenke meg om når jeg prater. Jeg synes egentlig folk skal få gjøre hva de vil, men jeg blir skikkelig opprørt når jeg hører venninner snakke høyt om jenter jeg ser har modifisert utseendet sitt og i neste vending ønsker de å gjøre det selv.

– Ikke følg folk som får deg til å føle deg dårlig eller mindre verdt! Og ikke døm folk som gjør kosmetiske endringer heller, man vet aldri hvor det kommer fra.

Skjønnhet handler om utstråling og personlighet, i følge Mina.
Bruk solkrem hver dag, råder Mina. (Foto: Instagram @minaroda)

LES OGSÅ: Norske eksperter om nytt utseendedop: – Kjempefarlig

Siste saker

Mest lest nå
Les mer