Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers med Marie Wolla
(Bilde: Instagram @mariewolla)

Mitt skjønnhetsunivers: Marie Wolla

Marie Wolla er lei av å snakke om et urealistisk skjønnhetsideal som egentlig bare blir mer forvrengt for hvert år som går.

Hvem er du?

– Jeg heter Marie Wolla, er 26 år og bor i Oslo. Jeg er influencer og jobber som digital markedsfører.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– For meg betyr skjønnhet mer enn et pent ansikt. Skjønnhet kan også være et ekte smil, god utstråling, et godt hjerte, sårbarhet og andre kvaliteter som gjør deg til et fint menneske. Vet det er klisjé altså, men det er sant.

– Når det kommer til mitt eget utseende har jeg alltid likt å ta vare på meg selv, men motivasjonen er å gjøre det for min egen del – og ikke nødvendigvis for andre. Dette kjenner jeg mye på i pandemien. Selv om jeg har hjemmekontor og ikke skal møte en levende sjel, så steller jeg meg, tar på meg favorittparfymen, legger litt lett sminke og fikser håret mitt. Det er småting som dette som får meg til å trives i meg selv – og det synes jeg er viktig.

Marie Wolla synes skjønnhet handler om mer enn et pent ansikt. (Foto: Instagram @mariewolla)

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Det varierer litt mellom årstidene, men jeg bruker full rutine fra Dermalogica året rundt. Jeg renser først med Special Cleansing Gel, går videre med Multi-Active Toner, serum etter behov (bytter på litt) og avslutter med Active Moist blandet med Solar Defence Booster (SPF året rundt 4 the win).

– Jeg sverger til Active Clearing-serien fra Dermalogica. Den er utviklet spesielt for voksenakne (sliter mye med hormonelle utbrudd i perioder). Retinol Clearing Oil er mitt all time favorittprodukt mot voksenkviser!

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

  • Oil Free Matte CC-cream fra IT Cosmetics. Denne irriterer ikke huden min og gir en veldig fin og dekkende finish. Jeg har en del store porer etter årevis med utbrudd og liker å bruke matte foundations som «fyller» igjen disse områdene i ansiktet. Hacket mitt er å droppe kosten og heller legge den med en fuktet beautyblender – da legger den seg finest.
  • Pure Pressed pudderet fra Jane Iredale. Jeg er veldig opptatt av å bruke sminke som ikke får huden min til å bryte ut i kviser og dette pudderet er en drøm! Har det alltid med meg i vesken.
  • Brow Wiz fra Anastasia. Hands down den beste pennen for bryna!
Dette er noen av Marie Wolla sine skjønnhetsfavoritter

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Bioderma rensevann for å fjerne sminken. Har alltid kjøpt denne på reise, men nå har den endelig kommet til Norge. Jeg er helt frelst!

Hva er din signaturparfyme?

Santal 33 fra Le Labo. Kommer aldri til å bytte – den er HELT fantastisk! Har brukt denne hver dag i 3 år, men tar fortsatt meg selv i å lukte på flasken når jeg er på badet.

(Foto: Instagram @mariewolla)

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Fremhev dine naturlige trekk. Jeg gikk årevis med blytunge vippeextensions, kastet meg på alle sminketrender og gikk bananas med trimming av bryna. Helt til jeg en dag (heldigvis) skjønte at det tynget mine naturlige trekk. Den dag i dag føler jeg meg faktisk finest uten mascara – det hadde jeg aldri trodd at jeg skulle si.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Da jeg var 13 år ville jeg ha langt blondt hår. Jeg gikk inn på eBay, bestilte extensions og en limpistol. Jeg og venninnen min gikk til verks og resultatet var alt annet enn vellykket. Kan fortelle dere at 50 harde limklumper i hodebunnen laget av to trettenåringer, ikke var et vakkert syn. 

(Foto: Instagram @mariewolla)

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Skal jeg være helt ærlig, så prøver jeg å ikke tenke så mye på det lenger. Jeg er så lei av å snakke om et urealistisk skjønnhetsideal som egentlig bare blir mer forvrengt for hvert år som går – uansett hvor mange ganger det diskuteres. Synes det er veldig trist at unge mennesker der ute blir så negativt påvirket av dette idealet. Jeg har flere vakre mennesker i livet mitt som ikke ser hvor vakre de egentlig er, fordi de suger opp så mye av det de får opp i feeden sin, og det gjør meg veldig lei meg.

– For min egen del prøver jeg å følge kontoer på Instagram som får meg til å føle meg bra og fokuserer på meg selv – fremfor å sammenlikne meg selv for mye med andre.

(Foto: Instagram @mariewolla)

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Monica Flatland

Siste saker

Mest lest nå
Les mer