Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers Madeleine Pedersen
(Foto: Instagram @madeleinepedersenn)

Mitt skjønnhetsunivers: Madeleine Pedersen

– For meg betyr skjønnhet utstråling, selvsikkerhet og godhet.

Hvem er du? 

– Jeg heter Madeleine Pedersen og jobber som influencer. Jeg er 26 år og er bosatt i Moss, selv om alle tror jeg bor i Oslo som resten av influencer-Norge.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Alt annet enn bare et pent ansikt. For meg betyr skjønnhet utstråling, selvsikkerhet og godhet. At du er ekte, genuin, varm og behandler andre med et godt hjerte. Inner beauty med andre ord.

Mitt skjønnhetsunivers Madeleine Pedersen
For Madeleine Pedersen betyr skjønnhet utstråling, selvsikkerhet og godhet. (Foto: Instagram @madeleinepedersenn)

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– For to, tre år siden fikk jeg kjeft av kollegaer og venner for å ikke ha hatt en ordentlig hudpleierutine, ettersom det å bare vaske ansiktet og fjerne sminken med servietter var langt ifra nok. Så jeg har lært, og er utrolig streng på at hudpleierutinene mine skal gjennomføres om jeg så er totalt dritings eller ikke. Derfor, etter mye testing, sverger jeg til Cosmica sin Cleansing Foam & Dermalogica Daily Superfoliant som jeg bruker hver morgen, etterfulgt av Elixir Niactil, Cosmica Lifting Day Cream med 3 dråper fra Dermalogica sin Skin Hydrating Booster og avslutter med Avene Thermal Spring Water. På kvelden fjerner jeg sminken med REN Clean Jelly Oil Cleanser, renser ansiktet med Cosmica sin Cleansing Foam og påfører NeoStrata Smooth Surface Daily Peel Pads, lar det tørke og så avslutter jeg med Elixir Niactil som kan brukes morgen og kveld.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

  • BareMinerals Original Foundation Powder som jeg sikkert har brukt i 10 år snart. Det gir deg en så naturlig glød, og funker like bra på sommeren som på vinteren. Jeg aner ikke hvor mange venninner jeg har påvirket, som bruker dette nå i dag. But it’s just so goood.
  • IT Cosmetics Bye Bye Under Eye Concealer. Jeg var ganske sent ute i forhold til andre med å teste det, siden jeg først testet ut dette i desember i fjor. Men det er allerede blitt en favoritt. Vet ikke om noen beautyguru’s reagerer på det jeg skal si nå, men den funker amazing i hele ansiktet. Gir en kjempefin glowy look.
  • Benefit 24-HR Brow Setter. Altså wooooow. Denne får brynene mine til å se like fine ut gjennom hele dagen. Venninner har også kommentert at brynene mine ser kjempebra ut for tiden. Det er takket være denne. 
Les også
9 veganske kafeer i Oslo

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Uten tvil ansiktsdråper til å tilsette i dagkremen din for å få en mer frisk og glødene hud. Mange lurer på hvordan jeg får en så glowy hud selv på vinteren, og her har dere hemmeligheten. Jeg har to anbefalinger å komme med her dersom du ønsker mer glød: Dermalogica Skin Hydrating Booster og Cosmica Renewing Face Oil

Hva er din signaturparfyme?

– For øyeblikket har jeg faktisk to signaturparfymer. Blant annet Yves Saint Laurent Libre. Den bruker jeg når jeg vil føle meg som en independent woman og være forførende. Men jeg har lagt merke til at mange gutter spør hva jeg har på meg når jeg bruker Guerlain Mon Guerlain. Den bruker jeg når jeg vil være litt mer sensuell. 

(Foto: Instagram @madeleinepedersenn)

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– Åh her kunne jeg skrevet mye, men jeg skal prøve å holde det kort. Drikk masse vann, ta vare på huden din med faste hudpleierutiner – er du usikker så dra på en hudkonsultasjon. Det var gull verdt for min del, for huden min har aldri sett bedre ut. Og vær så snill å smile så mye at du får vondt i ansiktet. Et smil gir en så vakker utstråling, og det smitter over.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Kanskje ikke det rareste, for der kommer jeg ikke på noe. Men det dummeste jeg har gjort er å bruke solfaktor 0-6 for å bli fortere brun. Idioti! Jeg kan med hånden på hjertet si at da jeg gikk på videregående var jeg avhengig av å være brun. Det var så ille at familien min måtte steppe inn og si at nå er det nok.

Mitt skjønnhetsunivers Madeleine Pedersen
Madeleine Pedersen tror det å være født annerledes har gjort henne sterkere (Foto: Instagram @madeleinepedersenn)

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

Les også
Komfortable og stilige back to work-antrekk

– Det er til tider tøft. For det er klart vi alle blir påvirket, men på helt forskjellige nivåer. Det var mye verre for meg før, i den perioden jeg gikk på videregående. Jeg hadde ikke funnet meg selv enda, og jeg prøvde å passe inn uten å vite hvor eller med hvem. Jeg tror det også har hjulpet meg å være født annerledes, med en medfødt lidelse som heter microtia. Enkelt oversatt: mangler øre på høyre side. En sånn ting gjør noe med deg psykisk. Du blir sterk, men også veldig overfølsom og misunner andre for å ha to fungerende ører. Men jeg sier meg veldig fornøyd med at jeg heller misunner andre for ørene deres, enn at jeg skulle ønske jeg hadde en større rumpe.

Mitt skjønnhetsunivers Madeleine Pedersen
Drikk masse vann, ta vare på huden din med faste hudpleierutiner – er du usikker så dra på en hudkonsultasjon, er blant influencer Madeleine Pedersen sine beste tips (Foto: Instagram @madeleinepedersenn)

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Marie Wolla

Siste saker

Mest lest nå
Les mer