Mitt skjønnhetsunivers: Tuva Stener

– Jeg ser på min hudpleierutine som min tid til å ta vare på meg selv, både mentalt og fysisk.

Fortell litt om deg selv:

– Jeg heter Tuva Stener, er 25 år og fra Stockholm. Driver Instagram-profilen @Tuvaalicia og jobber i forsikringsbransjen.

Du har fem minutter foran speilet. Hva gjør du?

– Om jeg har det travelt så dropper jeg å rense ansiktet og går rett på toner, serum, dagkrem, en lett foundation med spf, børster øyenbrynene og tar på en highlighter. Så løper jeg!

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg tester mange ulike produkter, men holder meg til veldig snille serier siden jeg har sensitiv og tynn hud. Jeg eksfolierer for eksempel veldig sjeldent, og når jeg gjør det er det med en skånsom variant. Akkurat nå har jeg funnet et nytt hudpleiemerke som jeg elsker kalt Make P:rem.

View this post on Instagram

Wearing lipstick always reminds me of mom 🥰

A post shared by Tuva Stener (@tuvaalicia) on

Hvilke fem sminkeprodukter liker du best og hvorfor?

– Øyenbrynsbørsten Boy Brow fra Glossier. Det er viktigere enn en mascara for meg. Highlighter fra RMS eller Glossier, for litt highlighter på kinnbeina utgjør virkelig stor forskjell. En leppestift i den perfekte nyansen Velvet Teddy fra MAC.

– Jeg elsker Lumenes tanning drops, for den lukter ikke som selvbruning og man får den perfekte nyansen av bare to dråper sammen med nattkremen.

– Sist men ikke minst så elsker jeg rougen fra Buxom i nyansen Wanderlust. Jeg får så mange komplimenter for den!

Hva er dine beste tips for å holde huden fresh?

– Ha en liten facemist i vesken! Min favoritt lukter rose.

Hva er din signaturparfyme?

– Jeg er besatt av god parfyme! Nå har jeg to signaturparfymer som jeg føler meg naken uten. Jeg varierer mellom La Tulipe fra Byredo og Do Son fra Diptyque. På vinteren bruker jeg sistnevnte i eau de parfum og på sommeren en eau de toilette.

https://www.instagram.com/p/B0F_-L0CP_N/

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde skaffe seg?

– Jeg elsker produkter som gjør jobben gjennom natten. Klairs freshly juice vitamin e mask er min favorittmaske. Man våkner opp med en så utrolig fin glow!

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– En venn av meg skulle lære seg å ta spraytan i salongen hennes. Jeg meldte meg som forsøkskanin. Problemet ble dog at fargen var flere nyanser for mørk og jeg måtte tilbake til jobb etter dette. Flere år senere er dette fortsatt en snakkis på jobb. Folk lo mye da jeg kom inn. Jeg så virkelig ikke bra ut!

https://www.instagram.com/p/Bz75bCUiJPZ/

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Skjønnhetsidealet forandres langsommere enn det man skulle ønske. Derfor er det enda viktigere at man selv tar avstand fra å forsøkte å fremstå som perfekt og heller gjør det man selv har det bra av.

– Jeg ser på min hudpleierutine som min tid til å ta vare på meg selv, både mentalt og fysisk. Da tar jeg noen ekstra dype pust og tenker positive tanker, samtidig som jeg smører inn ansiktet.

– Her om dagen så jeg et så fint bilder der en jente hadde hengt opp en lapp i baderomsskapet, som skulle minne henne på å tenke positive tanker og være takknemlig. DET om noe, tror jeg er den beste kuren for en herlig glow.

https://www.instagram.com/p/BzqCxWPAaHL/

Les også: M&H skjønnhetsfavoritter: reisesett