Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @juliebergan

Mitt skjønnhetsunivers: Julie Bergan

– Etter hvert som de falt av så det nesten ut som jeg hadde edderkoppben på øynene mine!

Hvem er du? 

– Jeg er Julie Bergan. En energisk, sporty og glad artist, låtskriver, gründer og nå ambassadør for H&M Beauty. Elsker å bli utfordret og teste ut nye ting! Veldig glad i å eksperimentere med mote og make up, og vil si jeg er en ganske fargerik person.

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Skjønnhet for meg er noe som kommer innenfra, men jeg er utrolig glad i å leke meg med både klær og sminke. Prøver så godt jeg kan å uttrykke meg gjennom visuelle virkemidler, og vil si at måten jeg både kler meg og sminker meg gjenspeiler personligheten min veldig godt!

– Får jo også mer spillerom i dette gjennom at jeg er artist og gjerne kan kjøre på litt ekstra både på scenen, i musikkvideoer og på shoots. Elsker å lage outfits og looks fra bunnen av, og er veldig opptatt av å ta vare på meg selv i en ellers travel hverdag!

– Skjønnhet kommer tydeligst frem når jeg gjør det som føles genuint og hundre prosent meg. Enten det er at jeg er helt sminkefri i en baggy joggedress eller i full makeup med perledrakt på kroppen, forteller Julie Bergan. 

Foto: Instagram @juliebergan

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: artisten JEZ_EBEL

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg renser huden morgen og kveld med en parfymefri rens. Ellers er det bare god gammeldags dagkrem og nattkrem, og en øyekrem på toppen av det. Bruker også solkrem hele vår og sommer halvåret! 

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Nå nærmer det seg sommer, og jeg implementerer enda mer farger inn i sminken min! Så akkurat nå har jeg tre favoritter fra H&M Beauty. Det er en lilla brightliner, en translucent gloss stick og kombinasjonen av neglelakkene «orange pop» og «pick up lime».

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Jeg har kun et produkt jeg bruker hver eneste dag uansett hva jeg skal, og det er faktisk brynsgel!

– Jeg går som regel helt uten sminke til hverdags og sverger til en god hudrutine, men bushy brows er jeg avhengig av uansett.

– Det gjør en vanvittig forskjell synes jeg, og løfter hele ansiktet når de blir børstet oppover.  

Hva er din signaturparfyme?

– Denne er faktisk litt morsom, men jeg kommer meg aldri bort fra Juicy Couture-parfymen. Prøver å teste andre hele tiden, men faller alltid tilbake på den gode gamle parfymen fra ungdomsskolen. Dessuten får jeg mye komplimenter for den, så tenker den er bra! Frisk og søt. 

Mitt skjønnhetsunivers: Julie Bergan
Foto: Instagram @juliebergan

Hva er ditt beste skjønnhetstips? 

– God energi og store smil er det aller fineste som finnes, så mitt beste skjønnhetstips er å gjøre det som føles aller best for deg!

– Vi har alle veldig ulik smak når det kommer til sminke og skjønnhet, men det er ingenting som er vakrere enn en som bærer seg selv med god energi og selvtillit! Så er det selvfølgelig å ta vare på seg selv ved å drikke mye vann, være i aktivitet, sove nok og spise litt grønnsaker hver dag.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg var veldig heavy inne i vippeextensions for noen år tilbake.

– Altså, det ble så mye og tungt på et punkt. Etter hvert som de falt av så det nesten ut som jeg hadde edderkoppben på øynene mine. Det er kanskje det rareste jeg har digget. Veldig glad jeg vokste ut av det, haha! 

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? 

– Jeg har definitivt vært gjennom mange perioder når det kommer til mote og skjønnhet, og har nok alltid vært lett påvirkelig når det gjelder mange ting. Men ettersom årene har gått har jeg funnet meg selv mer og mer, og med det blitt tryggere i hvem jeg er og hva jeg liker.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

– Som jeg nevnte tidligere har jeg funnet ut at jeg føler meg aller, aller best når jeg gjør ting som kjennes genuint og hundre prosent meg. Det kan være veldig mye forskjellig.

– Men jeg prøver alltid så godt jeg kan å minne meg selv på hva som er viktigst for meg, og det er det å være et godt menneske mot meg selv og de rundt meg. Å gjøre ting som gjør meg glad og føle mestring. Å kle meg og sminke meg på en måte som gjør at jeg føler meg kul og alltid komfortabel! Når jeg har det fokuset er det lettere å ikke bli like påvirket av skjønnhetspress og idealer, avslutter Julie Bergan.

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Hedvig Sophie Glestad

Siste saker

Mest lest nå
Les mer