Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Mitt skjønnhetsunivers med Hedvig Sophie Glestad
Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Mitt skjønnhetsunivers: Hedvig Sophie Glestad

– Jeg tar meg selv i å bruke filtre i ny og ne.

Hvem er du?

– Jeg er Hedvig Sophie, et 30 år gammelt surrehue som jobber som personlig assistent i et konsulentselskap og som nybakt influencer. Også elsker jeg trening, reising og kos!!

Hva betyr skjønnhet for deg?

– Det kan bety så mangt. Alt fra når noen har en herlig utstråling og en nydelig personlighet, til det mer estetiske. Det er viktig for meg å føle meg fin og fresh, fordi det gjør noe med humøret mitt når jeg har mine ekstra «good days».

– Det blir en slags god sirkel når jeg tar vare på meg selv, sier Hedvig Sophie.

For Hedvig Sophie handler skjønnhet både om utstråling og personlighet, men også det estetiske. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Jeg bruker Elixir, Zo og MeLine. Jeg sverger til de produktene og har mye, så bytter på litt. Men det er da ansiktsrens, så syrepads, serum og fuktighetskrem, og til slutt øyekrem. Litt av en prosedyre det der.

– Men huden min er en helt annen nå, enn før jeg begynte med disse produktene. Man må jo få tilpasset produkter for sin egen hud, men dette er mine favorittmerker.

Hvilke tre sminkeprodukter liker du best – og hvorfor?

– Jeg elsker sminke, så å velge tre er litt vanskelig… men jeg er veldig fan av Mac. Jeg har et hav av andre merker også, men bytter på litt.

– Men om jeg må si tre produkter, må det bli en øyenskygge fra Mac i fargen Couture Copper, Bullet Train 202-leppestiften fra Shiseido og en lip-liner fra Mac i fargen Boldly Bare. Foundation bytter jeg veldig ofte på, men ofte fra Mac eller The Ordinary nå om dagen. 

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?
Hedvig Sophie forteller at hun er veldig fan av sminkemerket Mac. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?

– Det er mye å velge fra her, men en av Zo sine øyekremer eller ansiktsskrubber? Generelt GODE hudpleieprodukter, selv om det koster litt. Det er en god investering. Eller selvbruning fra Glöd eller Tanrevel sin ansiktsspray.

– Mindre solarium og sol = mindre rynker og kreft.

Hva er din signaturparfyme?

– Det er to: Louis Vuitton Mille Feux og Louis Vuitton Rose des Vents.

For Hedvig Sophie er gode hudpleieprodukter en god investering. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

– Ha en god hudpleierutine og rens huden godt. Gjennomfør alle trinnene – hver morgen og hver kveld.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Jeg tok filler i leppen fordi jeg «bare ville prøve det» for maaange år siden. Jeg så ut som en and og var utrolig flau i flere uker og måneder. Ellers har jeg nok prøvd mange rare dietter da jeg var ung, noe som er skadelig.

– Helt til jeg fant ut at det bare er én vei – å spise riktig og trene.  

For Hedvig Sophie er det viktig å spise riktig og trene. Foto: Instagram/@hedvig.sophie

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Det er trist. Med alle filtre og unge jenter som tror at dette er normalen, som higer etter å se ut som de på Instagram. Jeg kjenner meg veldig igjen i det og tar meg selv i å bruke filtre i ny og ne, men samtidig vise den «ufreshe» siden også. En god miks.

– Vi trenger jo flere folk som viser bak fasaden, som Iselin Guttormsen og Martine Halvorsen blant annet. Det kommer mer av dette nå, så det er godt å se. Selv er jeg ikke like «tøff» som de enda, men jeg prøver i alle fall å ikke være et dårlig forbilde likevel.

Les også
12 fine sko til 17. mai

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Victoria Nadine

Siste saker

Mest lest nå
Les mer