Foto: @Hanne.Mjoen

Mitt skjønnhetsunivers: Hanne Mjøen

– Jeg vet egentlig ikke hva dagens skjønnhetsideal er, så jeg forholder meg ikke til det.

Fortell litt om deg selv: 

– Til daglig er jeg artist og låtskriver, og det viktigste for meg når jeg skriver er at melodiene stikker seg ut og teksten treffer hjertet. Skjønnhet for meg handler derfor mye om hva som gjør deg unik. Det handler om å være naturlig og ekte, og om hvordan du kler opp personligheten din og fremhever dine sterke sider. Det finnes ikke noe klassisk pen i mine øyne, for hvem husker et ansikt uten noe slags særpreg?

https://www.instagram.com/p/B2o6_MzIg_O/

Du har fem minutter foran speilet. Hva gjør du?

– Jeg er b-menneske og en ekte slumrer, så uansett hvor tidlig jeg planlegger å stå opp, blir det fort igjen lite tid foran speilet. Det viktigste for meg er å rense og fukte huden. BB-creme for å dekke urenheter, og litt maskara for å se våken ut. Moren min er frisør, så jeg prioriterer alltid å få håret på plass med rettetang, og krølle luggen.

Hvilke produkter inngår i din hudpleierutine?

– Holder det ganske enkelt i hudpleierutinen. Vasker ansiktet hver morgen og kveld med sminkefjerner fra La Roche Posay og klut for å fjerne døde hudceller. Peeler huden med Cosmica Cleaning Skrubb to ganger i uken for en grundigere rens. Ellers holder jeg det enkelt med kremer som er bra for hudtypen min. Bruker A-creme som nattkrem om jeg føler meg tørr mot vinters tiden. Før og etter photo- og videoshoots pleier jeg å ta Filorga Hydra Filler Mask for å tilføre huden fukt og naturlig glød.

https://www.instagram.com/p/B2ZcqRfIIen/

Hvilke fem sminkeprodukter liker du best og hvorfor?

– BB-cream Dr. Schrammek Blemish Balm: Er bra for huden og dekker urenheter. Bruker denne hver dag. Føler meg fresh og fin, og pleier huden samtidig.

– BareMinerals bareSkin Serum Concealer: Dekker godt, gir fukt og ser naturlig ut.

– Laura Mercier Loose Setting Powder Translucent: Best på fest. Sminken holder seg perfekt hele natta.

– Makeup Mekka Perfect Brow Pomade + 246 Brow Duo Brush: Billig og bra produkt for å forme og farge brynene.

– Maybelline Volum Express Colossal Big Shot Primer + Maybelline Volum’Express Colossal Mascara 100% Black waterproof: Forlenger vippene og gir perfekte bambi-øyne.

Hva er dine beste tips for å holde huden fresh?

– Vask huden hver morgen og kveld med en rensemelk og klut for å fjerne døde hudceller og talg. Og peel huden en gang i uken. Det har gjort underverker for meg. 

https://www.instagram.com/p/B0rAEv8gucW/

Hva er din signaturparfyme? 

– Jeg bruker faktisk ikke parfyme. Har litt sensitiv hud og ikke funnet min signatur enda. Syns ofte det kan bli litt mye lukt med både krem, hårspray og deodorant, så da holder jeg det naturlig uten parfyme. 

Hva er ditt «holy grail»-produkt som alle burde skaffe seg?

– Dr. Schrammek Blemish Balm BB-creme. Sverger til dette produktet. Den er svindyr, men varer evig når man blander det med dagkrem.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?

– Stussa nesehårene mine en gang etter et par kommentarer. Ellers er jeg veldig komfortabel til utseende mitt.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal?

– Jeg vet egentlig ikke hva dagens skjønnhetsideal er, så jeg forholder meg ikke til det. Jeg føler at min generasjon er mer opptatt av hva som gjør oss unike, enn hva som er riktig og hva som er feil. Det er ihvertfall det jeg gjør. Da jeg var yngre hatet jeg fregnene mine, men nå elsker jeg de. Tror tiden har gjort meg mer moden og mindre stresset for hvordan jeg ser ut. Jeg mener det er viktig og sunt å klare å akseptere seg selv som den man er, og heller fremheve «feilene» sine og det som skiller deg ut fra massen. 

https://www.instagram.com/p/B1a2rDgoMWO/

Les også: Stilorama: Margrethe Alida Håland