Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @m4rgreth3

Stilorama: Margrethe Alida Håland

– Mitt stilikon har helt siden jeg var liten vært Julia Roberts!

Fortell litt om deg selv:

– Jeg er Margrethe Alida, og kommer fra Tvedestrand nede på Sørlandet. Jeg har vært interessert i klær siden jeg klarte å kle på meg selv. Mamma fikk meg hektet på Americas next Top Model som 1. eller 2. klassing på barneskolen. Nå er jeg modell og poster litt mote iblant på Instagram.

– Nå om dagen er jeg skikkelig opptatt av å lære nye ting, og å være med på så mye jeg kan, slik at jeg kan bli kjent med nye mennesker. Også går jeg jo på videregående på Medie og kommunikasjon-linja i Arendal, og jeg jobber en del som modell ved siden av.

Beskriv garderoben din med tre ord:

– Rosa, rotete og forvirrende muligens. Og for tiden ekstremt påvirket av tv-serien Euphoria! Shoutout til Jules!

Hva er din «hverdagsuniform»?

– Jeg har to hverdagsuniformer jeg rullerer mellom: skjørt, en søt topp, skjorte over, jakke og sneakers, eller vide jeans, en cropped top eller hettegenser og sneakers. Alltid sneakers! Nå som vinteren kommer slenger jeg alltid på ulltøy under buksene.

Les også: STILORAMA: Cathrine Børter

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Hmmm, det må bli en vintage oversized skinnjakke som mamma brukte da hun var yngre!💓

Hva er det mest crazy du har i garderoben?

– Jeg aner ikke! Jeg klarer ikke se på noe som vilt egentlig, fordi jeg er sick forsiktig med å kjøpe klær. Er nemlig så redd for å ikke bruke det jeg kjøper!

Les også
Sommerbryllup: Her giftet de norske og internasjonale moteprofilene seg i sommer

Hva ville du aldri gått med?

– Jeg ville nok aldri gått med noe som var en trend en stund, for eksempel sånne klær laget av plast som lykter nytt, oppblåsbart badebasseng?! Altså sånn neonklær i plast det hadde jeg aldri fikset.

Hva er det dyreste du har i klesskapet?

– Kjøper lite veldig dyrt. Siden jeg går på skole og ikke har noen fast jobb ved siden av går budsjettet mitt med på reise og opplevelser. Det dyreste jeg har må jo uansett være Bunaden min<333

Du har fem minutter foran speilet; Hva gjør du?

– Begynner å tulle med sminke, blir misfornøyd og ender opp med å ta vekk alt. Også blir det grisete og irriterende!

Hvordan pynter du deg?

– Jeg elsker å pynte meg, så det er bare å inve meg på ting! Jeg har alltid en idé av hva jeg går etter, enten vet jeg sminken eller viben på antrekket. Jeg finner som regel først et antrekk jeg liker – men ender som regel med å veldig irritert og frustrert i prosessen – og så tar jeg på sminken. Og så synger jeg en del. Blir ekstremt glad av det, men mestrer det ikke så godt, he he.

– Jeg elsker å se ting «come together», så det å gjøre seg klar med sminke og fine klær er så gøy!

Hvem er ditt stilikon?

– Mitt stilikon har helt siden jeg var liten vært Julia Roberts! Hun er rå. Så digger jeg også de gode folka @Chillevera og @idabroen. Og med Euphoria-bølgen klarte jeg jo ikke å la være å bli helt forelska i Jules sine pasteller og skjørt. Så ja, akkurat nå må det blir Jules fra Euphoria faktisk.

Les også
Komfortable og stilige back to work-antrekk

Bottega Veneta eller Balenciaga?

– Bottega Veneta. Jeg har aldri vært stor fan av Balenciaga, men de er spennende da. Syntes Balenciaga er morsommere å følge med på:))

Har du en signaturparfyme?

– Jeg er på jakt etter den! Har brukt Girls Can Do Anything fra Zadig & Voltaire en stund, men er ikke helt frelst enda!

Champagne eller øl?

– Jeg foretrekker Cava, men blir så fort kvalm. Jeg har smakt én øl jeg liker, og da likte jeg øl veldig godt. Så liker best Øl – hvis jeg får velge den varianten jeg liker. (Driver jo egentlig å eksponerer den 17-årige meg her… 😍😍Jeg blir 18 år den 28. September! Gratuler meg! 😍😍)

Minimalist eller maksimalist?

– Aner ikke. Jeg kan elske et minimalistisk antrekk, men et maksimalistisk antrekk der ting henger sammen er jo fantastisk og imponerende. Samme med for eksempel et rom, er det ikke?

Shopper du spontant eller planlegger du hvert kjøp?

– Prøver å planlegge, men feiler ofte. Noen ting planlegger jeg hvis jeg har en sykt god idé for ett eller annet, eller har spart opp til noe. Men jeg kan jo også ende opp med å se noe jeg elsker, som jeg aldri har tenkt på også kjøpe det med engang. But don’t we all!

Hva står på ønskelisten din nå?

– På ønskelisten min står en bukse fra den nye Weekday x Lee kolleksjonen, nye Hvite og svarte t-skjorter, daki dress fra Stine Goya og Grey Pinstripe Blazer og Bukse sett fra Daily Paper! Ser også etter de perfekte øredobbene, siden jeg nettopp tok to ny hull som jeg vil dekorere med noe fint!

Les også
Mitt skjønnhetsunivers: Cecilia Teigen

Hva gjør du på søndager og hva er din «søndagsuniform»?

– Søndagene mine består av å trene hvis jeg er flink, se på serier, kose med kattene mine og planlegge den nye uka. Jeg går alltid med noe komfortabelt, men også noe jeg føler meg litt fin i!

Alle bilder: Instagram @m4rgreth3

Les også: STILORAMA: Linn Seljeset

Siste saker

Mest lest nå
Les mer