MISBEHAVE – hedonistisk streetwear-merke for sterke individer

misbhv-2016-spring-summer-collection-001

Moteverdenen er i stadig forandring. Street wear har i løpet av de siste ti årene smyget seg oppover i gradene og fått fotfeste i high-fashion.

Østblokklandene har inntatt moteverdenen og Paris med storm, gjennom street wear-inspirerte it-merker som georgiske Demna Gvasalias Vetements, russiske Gosha Rubchinskiy og kule stylister som russiske Lotta Volkova. Alle bringer de inn et nytt perspektiv og en ny estetikk, de har de fingeren på pulsen og vært voldsomme hypeskapere den siste tida.

Les også: Post-sovjet barn ruler motescenen i Paris – Bli kjent med Lotta Volkova

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå er det enda et street wear-merke fra øst man bør se opp for – nemlig polske MISBVH eller «Misbehave». Blant andre Cara Delivingne og Jordan Dunn er fan av merket, og de har gjort samarbeid med Dazed. 

MISBVH ble kjent for t-skjortene og genserne med påskriften «EYE CONTACT» for en tid tilbake siden.

Her er bildene fra deres nyeste lookbook for vårkolleksjonen for 2016. 

misbhv-2016-spring-summer-collection-008 misbhv-2016-spring-summer-collection-003 misbhv-2016-spring-summer-collection-009 misbhv-2016-spring-summer-collection-004 misbhv-2016-spring-summer-collection-006 misbhv-2016-spring-summer-collection-005 misbhv-2016-spring-summer-collection-007 misbhv-2016-spring-summer-collection-002

De to designerene bak merket, Natalia og Kate, kommer ikke overraskende fra en bakgrunn med mye skating og clubbing. Ingen av dem har designbakgrunn, og utgangspunktet for merket var å lage «Klær vennene deres ville like».

– MISBHV handler om selvstendighet. Å være ung, men samtidig være utrolig klar over deg og den verden du lever i. Å gjøre så mye du kan for å leve ut drømmene dine. MISBHV liker seksualitet, sterke kvinner og sterke individer generelt. Vi er ganske hedonistiske når det kommer til hvordan vi lever livet, forteller designerene til idolmag.co.uk

Les også: Vetements lanserer herrekolleksjon