Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bilde via Instagram @pjuvodden

Sommerpraten: Pernille Juvodden

– Jeg setter pris på når folk ikke har nesen ned i telefonen og vi er sammen som i «gamledager».

Den fremdeles pågående pandemien har gjort sommeren 2020 ganske så annerledes enn fjorårets. Miss Rona har satt en stopper for både bryllup, festivaler, festligheter og eksotiske ferieturer.

Hva skal man finne på i stedet? Melk har forhørt seg med kjente fjes, influencere og motepersonligheter om hvordan deres sommer vil se ut.

Først ut er influencer Pernille Juvodden.

Les også: John Carew og Pernille Juvodden er sammen

Hva er planene dine i sommer?

– Jeg er på ferie med kjæresten min for øyeblikket. Vi blir borte en måneds tid på roadtrip gjennom Norge. Hovedmålet for turen var Lofoten, men vi har stoppet innom litt forskjellige steder på veien oppover. Nå skal vi kose oss i Lofoten en stund før vi kjører sørover igjen. 

Hadde du noen sommerferieplaner som gikk i vasken på grunn av korona?

– En halvveis planlagt tur til Sicilia for å besøke min «bonusfamilie» og noen faste årlige festivaler jeg vanligvis drar på, men vi får se hva vi får til senere i år. Vi hadde ikke rukket å planlegge stort før COVID inntraff, så for vår del var det bare enda en grunn til å se mer av Norge. 

Hvor drømmer du om å dra når alt dette er over?

– Spania og Italia!

Dette er jo sommeren for Norges-ferie – hvor i Norge vil du aller helst reise?

– Vi har allerede vært innom endel plasser, så her må jeg heller nesten anbefale noen! Heidal er et superkoselig sted som er i nærheten av Besseggen. Kan anbefale å bo der og kombinere det med fjelltur om man vil ha seg en skikkelig utfordring. Beintøft, men dødskult å krysse av på bucketlisten! Ellers er Loen og Geirangerfjorden utrolig vakkert. Det finnes også et sted i nærheten av Volda som heter Sæbø, der du er omringet av Sunnmørsalpene hvor enn du ser. Virkelig et sted å sette av et par dager. Nå er vi som sagt i Lofoten hvor vi skal være en liten stund, men jeg må si jeg skjønner hvorfor folk skryter sånn av dette stedet. Rett og slett spektakulær natur!

Hvilket sted i Norge er det du har vært, som du må tilbake til?

– Lofoten!

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Pernille Emilie Juvodden (@pjuvodden)

Hva pakker du med deg?

– Dermalogica-produktene mine, treningstøy, en strikket genser som mamma har laget, en god jakke, solbriller og caps. Da skal jeg klare meg en stund. 

Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– Jeg liker det enkelt og komfortabelt. Levis-shorts, hvit t-shirt, hoops, noen fine ringer, en søt veske med print, og Nike AIR force som jeg kan bytte ut med hæler om jeg skal på fest. 

Hva kan du ikke leve uten på ferie?

– Dermalogica-produktene mine. De er med meg hvor enn jeg drar. Har jeg de og en god solkrem, AirPods og flip flops, da er jeg fornøyd. Liker å leve et enkelt liv. 

Hva skal du lese i sommer?

– Jeg skulle ønske jeg var en større lesehest, men jeg er dessverre av den rastløse typen og klarer ikke sitte rolig særlig lenge…MEN, jeg har tatt med meg Medical Medium av Anthony William og Himmelske samtaler av Neale Donald Walsch som jeg har startet på for en stund tilbake, så får vi se hvor mye jeg får lest.

Sommerens serietitting på kvelden?

– Vi har kost oss med Ozark og Kalifat. 

Hvilken er årets sommerlåt for deg?

– Collateral Damage – Burna boy.

Hva er det perfekte sommermåltidet for deg?

– Alt som er vegetarisk som kan grilles ute i naturen. Kombinasjonen av vannmelon og fetaost er også noe jeg elsker på en varm sommerdag!

Borte bra eller hjemme best?

– Borte. Elsker å dra på eventyr med folk jeg er glad i. 

By eller land?

– Land.

Fjell eller fjord?

– Fjord.

Sol eller regn?

– Regn.

Hvitvin eller rosé?

– Hvitvin.

Sammen eller alene?

– Begge deler.

Beskriv en perfekt sommerdag/kveld/natt.

– En perfekt sommerkveld for meg er når alle menneskene jeg er glad i samles for grilling, gode samtaler, gjerne noen drinker og spiller spill. Vi har spilt masse yatzy og UNO helt siden COVID-19 inntraff, så nå tar vi spillene med oss hvor enn vi går. Superhyggelig og sosialt. Enten om det er på restaurant eller med venner. Jeg setter pris på når folk ikke har nesen ned i telefonen og vi er sammen som i «gamledager».«gamledager».

2020 har hittil vært et ganske shitty år, preget av kriser og generelt dårlig stemning. Hvordan vil du bruke plattformen din i sommer – og fremover – til å påvirke i en positiv retning?

– 2020 har definitivt vært et spesielt år som mange kanskje vil si at har vært dritt. Jeg tror likevel at dette er akkurat det vi trenger for å forhåpentligvis våkne opp og sette mer pris på både kloden, naturen, de enklere tingene i hverdagen, de vi har rundt oss og at vi ikke skal ta ting og livet for gitt. Det som har skjedd og som fortsatt skjer er grusomt, men ekstremt nødvendig. Nå har vi bevist en gang for alle at vi mennesker kan få til alt vi vil så lenge vi står sammen. Jeg finner det hele ekstremt inspirerende og motiverende. 

– Når det kommer til min egen plattform kommer jeg til å dele mye fra min egen Norgesferie og prøve å vise frem det vakre landet vårt, slik at kanskje enda flere vil dra på tur i skog og mark. Jeg tror det er akkurat det folk trenger om dagen, komme seg mer ut og sette pris på det som egentlig betyr noe. Et enkelt liv som gir deg ro og glede. 

Les også: Norske motemerker satser på pop-up shops denne sommeren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer