Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Min sommer: Linnea James aka Golden head
Foto: Instagram @linneamjames

Min sommer: Linnea James aka Golden head

– Det ender alltid med båthusfest og nakenbading.

Endelig en mer eller mindre normal sommer uten restriksjoner og munnbind! Etter to år med Norgesferie kan vi omsider finne frem passene våre og nyte sommerferien utenlands igjen.

Vi kjører i gang en ny runde av sommerspalten vår og tar tempen på årets sommer, med et utvalg kule profiler!

Nå har vi tatt en prat med Linnea James.

Hun er en 26 år gammel modell og influencer.

– Jeg prøver som en av få å rocke «Britney 2007»-frisøren, forteller hun til Melk & Honning.

– Men selv om jeg deler mye av det overflatiske på Instagram, prøver jeg også å gi et innblikk i hvordan hverdagen min blir styrt av en alvorlig sykdom og psykiske lidelser. Det er viktig å vise at livet ikke er perfekt. Mitt liv er på ingen måte det, men jeg viser at det kan være utrolig fint likevel.

Les også: Min sommer: Julie Varner: – Å ikke se på klokken er luksus for meg!

Hvordan ser sommeren din ut i år?

– Jeg har vært i Spania der mamma har leilighet. Vi trengte en «jentetur» og den var etterlengtet. Det var også viktig for meg med en uke med full fokus på meg og helsen min.

– Det har vært utallige sykehusbesøk og forskjellige behandlinger det siste året. Derfor var det befriende å komme seg vekk, forteller Linnea James.

Min sommer: Linnea James aka Golden head
Foto: Instagram @linneamjames

– Jeg hadde behov for å lade batteriene mine og kjenne på følelsen av ikke trenge å være sosial. 
Videre dro jeg til Kragerø hvor min pappa har hytte. Dette er et sted jeg finner ro og hvor jeg alltid nyter å være hvert eneste sekund. Kragerø er idyllisk og i mine øyne den vakreste sommerbyen i Norge. Jeg har utrolig mange venner som har hytte her. 

Les også
Sommerbryllup: Her giftet de norske og internasjonale moteprofilene seg i sommer

– Akkurat nå er jeg på den nye hytten til mamma. Den ligger på et sted som heter Lynga, hvor det bare bygges nye hytter.

– Meget luksusfølelse å ha badekar midt på soverommet og nyte er kopp kaffe der hver morgen. Dette er en så fin start på dagen. Jeg føler meg veldig heldig som har så mange fine steder å kunne dra til.

– Jeg har hatt en utrolig fin sommer så langt og jeg kan ikke vente til neste opplevelse. Om en uke skal jeg til et sted jeg ikke aner hvor er; det er nemlig en overraskelse. Jeg er utrolig spent. Det eneste jeg vet er at vi skal til et vakkert sted hvor vi skal nyte varme dager med masse god mat og vin. 

Hva er det beste med sommeren for deg?

– Det er absolutt å tilbringe tid med venner og familie. Det å sitte på bryggen i Kragerø til langt på natt med venninner og nyte hverandres selskap gir meg utrolig mye.

– Det ender alltid med båthusfest og nakenbading.

Hvilke steder skal du reise? Og hva gleder du deg til mest der?

– Jeg har vært i Kragerø siden jeg var liten og tradisjoner betyr mye for meg. Det er også utrolig hyggelig å dra på en jentetur, men jeg er dessverre ikke i form til det lenger, noe jeg har måttet lære meg å godta. Jeg kan dra et par dager, that’s it.

Foto: Instagram @linneamjames

– Sykdommen min gjør at livet mitt blir en del begrenset og jeg kan kjenne en følelse av «sjalusi» når jeg ser store gjenger drar på ferie eller hytteturer. Jeg skulle selvfølgelig ønske jeg kunne gjort det samme, men slik er det ikke. Jeg får oppleve så mye annet fint og det er mer enn bra nok. 

Les også
11 danske moteprofiler du bør følge på Instagram

Hvilke ting overlever du ikke uten når du er på ferie? 

– Hudpleieprodukter, medisiner og vitaminer, Airpods og en god bok. 

Beskriv den perfekte sommerkvelden.

– Det er absolutt en kveld på bryggen vår i Kragerø hvor hele familien er samlet. Vi hører alltid på 80-talls-musikk eller House. Stearinlys er tent og vi koser oss med god mat og drikke. 

Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– Jeg har ikke gått i annet enn linbukse, en deilig cashmere-singlet og flip flops.

– Eller så ser du meg toppløs liggende en strand, det absolutt ultimate sommerantrekket, mener Linnea James.

Les også: Min sommer: komiker Martha Leivestad

Hva skal du lese på i sommer?

– Jeg har veldig lyst til å lese Kunsten i å gi faen, siden jeg er en person som bryr seg veldig om andre. Jeg har en tendens til å sette meg selv til side for å please andre. Bruker også litt for mye tid på tenke og gruble over hva andre tenker og føler om meg, noe som er utrolig slitsomt å føle på.

– Kunne absolutt trengt å lære meg å faktisk gi litt mer faen. Det er ingen dårlig egenskap å kjenne på kjærlighet og omsorg for andre, men til slutt vil det slite deg ut. Til syvende og sist har du kun deg selv.

Min sommer: Linnea Jamessen aka Golden head
Foto: Instagram @linneamjames

Hva er årets sommerlåt for deg?

Siempre me Quedará av Bebe. 

Hva slenger du helst på grillen?

– Pappa er helt rå til å grille og det er noe vi gjør ofte om sommeren. Vi griller både kjøtt, fisk og grønnsaker. Jeg tror vi aldri har handlet fisk fra butikken, vi har kun grillet selvfisket fisk og det er så luksus når den er så fersk og god.

Les også
Toppliste: Vesker til skolestart

– Men min absolutte favoritt nå er gratinert sjøkreps med masse hvitløk og olje. 

Sommer i Norge eller sommer i utlandet?

– Sommer i Norge, men tror også dette handler om hvor man er vant til å feriere. Jeg har vært mye i leiligheten vår i Spania, men jeg har virkelig skapt mest minner i Kragerø. Der har jeg også mange venninner som har hytte. 

Cocktails, øl eller rosévin?

– Helt fra jeg var liten prøvde jeg alltid å stjele ølen til pappa, haha. Derfor vil jeg si at jeg er en øljente. Men ellers er helt klart favoritten Meinklang Pinot Noir. Det er en utrolig god biodynamisk rødvin.

Bade i sjøen eller bassenget?

–  Sjøen, helt klart. Jeg er allergisk mot klor og har slitt mye eksen, derfor er saltvann veldig bra for meg.

Flipflops, clogs eller sneakers?

– Jeg har gått i flipflopsene fra Sleepers x Envelope HELE SOMMEREN. Jeg hadde pakket så mange fine sko og sandaler med meg til Spania, men endte opp med å kun bruke de hver eneste dag.

– Det er som å gå på skyer. Tips fra meg til dere 🙂 

Foto: Instagram @linneamjames

Bucketlist eller spontane eventyr?

– Jeg er en veldig spontant person, men jeg kunne ønske jeg var flinkere til å planlegge!

 Den beste sommeren du har hatt noensinne er…?

– Det var sommeren hvor hele jentegjengen min og jeg dro til en øy i Hellas. Det er nok ikke et sted jeg ville dratt tilbake til, men jeg var frisk og jeg kjente ikke på et snev av det å være utslitt eller syk.

– Det er en følelse jeg ikke glemmer og tok forgitt da, avslutter Linnea James.

Les også: Min sommer: Nathan Kahungu aka Nate

Siste saker

Mest lest nå
Les mer