Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Julie Varner Min sommer
Foto: Instagram/ @julie_varner

Min sommer: Julie Varner

– Jeg tror jeg skal sverge til podcaster i sommer!

Endelig en mer eller mindre normal sommer uten restriksjoner og munnbind! Etter to år med Norgesferie kan vi omsider finne frem passene våre og nyte sommerferien utenlands igjen.

Vi kjører i gang en ny runde av sommerspalten vår og tar tempen på årets sommer, med et utvalg kule profiler!

Førstemann ut er Julie Varner.

Hun bor i Oslo og jobber som Concept & Collaboration Manager i BikBok, i tillegg til å være influencer med nesten 27k følgere på Instagram.

Hvordan ser sommeren din ut i år?

 – Varm! Min bestevenninne har fylt 30 år, så vi dro til Mallorca sammen for å feire litt før kjæresten min også kom. Nå har vi hatt noen dager her på Mallorca, men snart står Ibiza for tur sammen med bare kjæresten min. Deretter er vi tilbake på Mallorca.

– Siste delen av sommeren blir litt spontan – det spørs hvordan været blir! Enten fjelltur i Norge, eller så hopper vi på et fly et sted.

Min sommer: Julie Varner
Julie Varner tilbringer sommeren på Mallorca og Ibiza. Foto: Instagram/ @julie_varner

Hva er det beste med sommeren for deg?

– Tempoet. Jeg lever i et relativt høyt tempo hele året, men om sommeren så stopper alt litt opp. Det er lov å rett og slett ikke gjøre noe – og ha tid til å tenke seg om og lade. Å ikke se på klokken er luksus for meg! I tillegg elsker jeg at fregnene mine kommer frem.

– Et ekte sommertegn, sier Julie Varner.

Hvilke steder skal du reise? Og hva gleder du deg til mest der?

– Mallorca og Ibiza. Jeg gleder meg spesielt til å utforske Ibiza. En øy jeg har hatt nærliggende i mange år, men ikke besøkt så mye. Vi skal ha med bil, så det blir gøy å få sett øya fra alle vinkler. Jeg har også hørt at maten er supergod og at det er gode treningsforhold, så jeg er allerede solgt. 

Les også
Foreo-sjefen: – Skjønnhetsteknologibransjen er i stadig endring

Hva er dine must haves til flyturen?

– Vann, AirPods og magasiner! En god facemist er heller ikke å forakte, så man ikke tørker opp.

Vann, AirPods og magasiner er Julie sine must haves på flyturen. Foto: Instagram/ @julie_varner

Hvilke ting overlever du ikke uten når du er på ferie?

– AirPods, solkrem, joggesko, badedrakt og rosévin! Finnes nok ikke en bedre kombo spør du meg.

Beskriv den perfekte sommerkvelden.

– Jeg er ærlig talt mest opptatt av lunsjtid på sommeren. Hos oss er lunsj hellig. Jeg legger meg alltid relativt tidlig på sommeren fordi jeg elsker lange lunsjer med masse god mat, musikk og vin. Mange verdensproblemer som har blitt løst ved lunsjtid opp igjennom her i huset!

– Det er også helt perfekt fordi man er i farta dagen etterpå igjen.

Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

–  Badedrakt og sarong, eller lange kjoler – i alle varianter. I år må jeg si at jeg sverger til stroppeløse og fotside. 

Min sommer: Julie Varner
Julie Varner sverger til lange kjoler uten stropper. Foto: Instagram/ @julie_varner

Hva skal du lese på i sommer?

– Tror jeg skal sverge til podcaster i sommer! Det gir meg så roen – jeg kan både drømme meg helt vekk eller få totalt latterkrampe. Jeg er ikke så god på bøker for å være ærlig! Men noen magasiner skal jeg nok bla igjennom de neste ukene.

– Det er deilig å ligge i solen, og samtidig hente inspirasjon før høsten. 

Hva er årets sommerlåt for deg?

– «Late Night Talking» av Harry Styles. 

Hva slenger du helst på grillen?

– Blomkål eller halloumi.

Sommer i Norge eller sommer i utlandet?

– Utlandet. 

Min sommer: Julie Varner
Julie forteller at hun foretrekker å tilbringe sommeren i utlandet. Foto: Instagram/ @julie_varner

Cocktails, øl eller rosévin?

– Rosévin, alltid!

Bade i sjøen eller bassenget?

– Sjøen, definitivt.

Flipflops, clogs eller høye hæler?

– Flipflops.

Les også
Derfor er Devon Ross motebransjens nye yndling

Bikini eller badedrakt?

– Badedrakt.

Bucketlist eller spontane eventyr?

– Bucketlist.

Den beste sommeren du har hatt noensinne var….?

– I fjor. Jeg ble fridd til, så det er vanskelig å si noe annet gitt. Men denne sommeren ligger også relativt godt an foreløpig!

Les også: Slik finner du den perfekte sommerkjolen ifølge ekspertene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer