Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
MIN SOMMER: Adrienne Eikrem skal nyte sommer i norsk ferieparadis - hjemme i Ørsta. (Foto: Instagram @adrienneeikrem)

Min Sommer: Adrienne Eikrem

– Min beste treningsaktivitet i sommer er å vandre i våre storslåtte fjell her på Sunnmøre!

De fleste av oss hadde kanskje trodd at munnbind og avstand ikke kom til å være relevant når årets sommer stod for dør. Realiteten er at pandemien varer og rekker – men nå har det jo heldigvis begynt å se ganske mye lysere ut!

Melk & Honning tar tempen på nok en sommer preget av korona, med et utvalg freshe profiler. Kjør sommerspalte!

Les også: Min Sommer med med artisten Una Sand

Adrienne Eikrem er fjerde profil som forteller om sin sommer.

Influenceren er fra Ørsta og har en Instagram-konto full av wanderlust. Perfekt inspo til Norgesferien i sommer!

Hvordan ser sommeren din ut i år?

– Dagene tar jeg som de kommer. På Vestlandet er været veldig ustabilt, så jeg følger nøye med på Yr før jeg setter ut på spontane og gøye opplevelser! Noe jeg vet er at det skal bli mye bilturer, telting, fjellturer og badeaktiviteter.

– Jeg bor jo i tidenes ferieparadis, så akkurat det stresser jeg ikke så mye med.

Adrienne satser på en aktiv sommer på Vestlandet. (Foto: Instagram @adrienneeikrem)

– Én ting jeg har lyst til å arrangere i sommer, er en slags low key rafting ned Ørstaelva med hver vårt flytende objekt, god musikk og gode venner. Selvsagt i stekende sol!

Hadde du egentlig lagt noen planer i sommer som du har måttet skrote pga. pandemien?

– I starten av pandemien hadde jeg noen oppdrag som ble avlyst, men etter det tok jeg dagene som de kom. Jeg frontet mer av vårt eget land, og ikke minst min egen «heimstad» da jeg ønsker mer turisme i Ørsta.

Hva er det beste ved sommeren for deg?

– At det er lettere å være mye mer sosial enn det man er på vinteren. Når det er sommer er det større rom for å utforske både nye steder og aktiviteter, samt bli kjent med nye mennesker. Og la oss ikke glemme alle de glade menneskene – det er glede, det!

Les også
Min sommer: Michael Ray VC Angeles

Hvor blir første stopp når du skal reise igjen?

– Akkurat nå vurderer jeg å slenge meg med på Ekstremsportveko i Voss om en ukes tid, før jeg turer videre for et oppdrag for Visit Sørlandet.

– Har ikke tilbrakt mye tid sør i landet, så dette er noe jeg gleder meg mye til!

Hvor har du mest lyst til å reise her i Norge?

– Kommunen jeg bor i er nokså stor, så jeg har egentlig lyst til å lete etter skjulte perler her for å så dele det videre.

– Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg også er en av de som har inderlig lyst å oppleve det alle snakker om; Lofoten. Camping i midnattsola, fjellturer med enda flere glade mennesker. Yes, dit vil jeg!

Hvilke ting overlever du ikke uten når du er på ferie?

– Nå er jeg svært glad i å dokumentere mine opplevelser, så mobilen er på topp her. Om jeg må greie meg uten, så skal jeg i hvert fall ha et analogt kamera!

Beskriv den perfekte sommerkvelden:

– En dag med vannaktiviteter som bading, båttur, rafting eller SUP etterfulgt av en liten matfest på kvelden, iført behagelige klær.

Vestlandsjenta Adrienne synes det er vanskelig å velge mellom fjord og fjell! (Foto: Instagram @adrienneeikrem)

Hva er ditt ultimate sommerantrekk?

– Jeg synes det er skikkelig stas å ordne meg med kjole av og til, men må si at jeg trives veldig godt i sporty klær som fungerer like godt på en casual fest som på tur.

– I sommer kommer jeg til å gå mye i shorts, singlet, lengre strømper og en fjelg (altså varm/fin) collegegenser!

Les også
Kinesisk selskap kjøper seg inn i Holzweiler

Hva skal du lese på i sommer?

– Jeg kjøpte nylig den nye boka til Thomas Erikson, Omgitt av utfordringer. Mye fordi jeg digget boka hans Omgitt av idioter. Kort fortalt handler de om DISA-modellen og hvordan de ulike personlighetene er i forhold til hverandre.

Hva er årets sommerlåt for deg?

Den jeg vil ha av Ka2. Den er svært hyggelig!

Hva slenger du helst på grillen i sommer?

– Bakt potet er jo meget magisk. Jeg er også veldig glad i laks med grønnsaker, toppa med litt rømme. Slurp! 

Bysommer eller sommer på landet?

– Vær så snill å gi meg en god blanding, da blir jeg veldig glad! I år ser det ut til at det er duka for sommer på landet, som de fleste andre somrene mine. Det er det jeg er vant til, men jeg hadde ikke sagt nei til en skikkelig bysommer en gang.

Fjell eller fjord?

– Oi, nå spør du vanskelig. Det ultimate er liksom tilgangen på begge deler – men om jeg må velge, blir det nok fjell.

– Min beste treningsaktivitet er jo liksom å vandre i våre storslåtte fjell her på Sunnmøre.

Hvitvin eller rosé?

– Rosé all the way! Gjerne med isbiter oppi. Eller at stettglasset har ligget i fryseren en stund før servering.

Bysykkel eller elsparkesykkel?

– Jeg foretrekker menneskelig kraft, så bysykkel! Vi må da ikke bli for late.

Bucketlist eller spontane eventyr?

– På bucketlisten min har jeg blant annet fjellene Reinebingen i Lofoten, Solvorn i Luster og det lokale Slogen.

– Ellers ønsker jeg å gjennomføre flere spontane eventyr i sommer om værgudene tillater det. Fingers crossed!

Adrienne skal utforske Norge og Ørsta i sommer. (Foto: Instagram @adrienneeikrem)

Siste saker

Mest lest nå
Les mer