Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Miley Cyrus støtter planlagte barn med stjernedesigner

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Med presidentvalg i vinden, er USA et land fylt med ekstra høye rop om politiske meninger. Kjendiser med ekstra bein i nesa stiller opp for sine favorittkandidater og prøver dra med sin fanskare på lasset.

Miley Cyrus er en av de som ikke er kjent for å ha mye blad foran munnen. Den tidligere Disney-stjernen har brukt sosiale medier mye til å fronte rettigheter til mennesker uansett seksuell legning og sitt standpunkt mot pels.

Les også: Miley Cyrus solgte Caitlyn Jenner-kunst for 500.000

Sammen med Marc Jacobs og kunstneren Marilyn Minter, er artisten nå i bresjen også for de som ønsker abort. Minter, som tidligere har jobbet hardt for dette med blant andre Cindy Sherman, mener Cyrus er den perfekte samarbeidspartner.

– Vi ønsket å gjøre mellomrommet mellom generasjoner mindre, ved å involvere en ung stjerne med unge fans, sier Minter til Nylon.

Med en portrettserie av 23-åringen, selger kunstneren et av bildene med et opplag på kun 50 stk. I tillegg har Marc Jacobs satt en fot innenfor døren og selger fra 16. mai T-skjorter med print fra resten av fotoserien. Hele inntekten går rett til Planned Parenthood og deres arbeid.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Chloë Sevigny-imitator i Marc Jacobs kampanje

Siste saker

Mest lest nå
Les mer