Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @nnennaechem

M&H toppliste: Treningstøy vi ønsker oss nå

Gå høsten i møte med fresht treningstøy.

De fleste er tilbake til hverdag og rutiner etter sommerferien, og for mange betyr det også tilbake til gode treningsrutiner. Og det er lite som hjelper mer på motivasjonen enn fresht treningstøy.

Om du foretrekker komfortable antrekk på kontoret er det også helt perfekt med en fin treningstights kombinert med sneakers og en collegegenser – for eksempel.

Vi har samlet fint treningstøy du kan klikke hjem nå og spurt to norske butikker hva som gjelder denne sesongen.

M&H toppliste: Treningstøy vi ønsker oss nå
Kakaofarget treningstights med flare, kr 699 fra Aimn

– De siste årene har vi merket at skillet mellom treningstøy og everyday wear viskes mer og mer ut. Dette vedvarer, sier Natalie Strøm Lien hos Studio Sommerfeldt, til Melk & Honning.

– Et eksempel på dette er sportsmerkenes bruk av trendfarger som tidligere kun var «forbeholdt» ready to wear-kolleksjoner, forteller hun.

M&H toppliste: Treningstøy vi ønsker oss nå
Hvit treningsbh fra Varley, kr 799 via Studio Sommerfeldt

Lien forteller at vi i høst vil se mye burgunder på tvers av treningstøy og hverdagsmote – i kombinasjon med mesh, scuba og cut outs.

– Til syvende og sist er kundene mest opptatt av gode passformer hva gjelder treningstøy, og vi ser en økende etterspørsel etter yogapants, spesielt med flare.

– Utover dette ser vi at vi aldri kan ha for lite av loungewear som brukes før eller etter trening, avslutter Lien.

M&H toppliste: Treningstøy vi ønsker oss nå
Burgunder treningstights, kr 799 fra The Asanas

– Vi ser at flere ønsker å holde seg aktive og at det ikke nødvendigvis er konkurranseaspektet som motiverer til bevegelse, sier Anett Ringstad, eier og grunnlegger av Moniker Sport, til Melk & Honning.

– Vi ser en økt interesse etter treningstøy som du kan bruke like godt til hverdags som til trening. Det skal se litt tilfeldig ut. Det trenger ikke være superteknisk eller ha den høyeste vannsøylen, legger hun til.

M&H toppliste: Treningstøy vi ønsker oss nå
Syrinlilla treningstopp fra Casall, kr 599 via Moniker Sport

Ringstad forteller at det også er blitt mer kjønnsnøytralt, og at trendene innen treningstøy i større grad følger motetrendene enn før.

Les også
Hårsveisen kjendisene elsker nå

– Det er en klar økt interesse for mer minimalistisk treningstøy. Tennis er også en kategori som har fått større plass hos oss den siste tiden. Her ser vi en klar økt interesse, spesielt etter alt fra Lacoste med et mer klassisk retro uttrykk, avslutter hun.

Grønn bikershorts, kr 549 fra ICANIWILL
Asymmetrisk sportsbh, ca. kr 652 fra Lululemon

Les også: 7 vesker som passer perfekt til jobb

Siste saker

Mest lest nå
Les mer