Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @tinvcb

7 vesker som passer perfekt til jobb

Back to work!

Årets sommerferie er over for mange og kontoret kaller (eller skolebenken). I den anledning har vi samlet et knippe vesker som passer perfekt til jobb. Disse har plass til alt du trenger når du skal på kontoret – alt fra Mac og vannflaske til notatbok og hodetelefoner.

Her er 7 fine vesker du kan klikke hjem nå.

En sort og klassisk veske er alltid en sikker vinner på kontoret. Hos Arket finner du denne varianten med en justerbar skulderstropp.

7 vesker perfekte til jobb
Fargerik quilted veske, kr 760 fra Studio Bazar

Men det er også gøy med en fargerik jobbveske som gjør litt mer ut av seg, som denne i quiltet stoff med blomsterprint fra Studio Bazar.

7 vesker perfekte til jobb
Rosa veske, ca. kr 3303 fra Manebi

Behold litt av feriefølelsen på kontoret med denne rosa vesken fra italienske Manebi.

7 vesker perfekte til jobb
Misu Large i fargen Thyme, kr 7000 fra Cala Jade

Det Oslo-baserte merket Cala Jade lager skinnvesker i ulike farger og størrelser – perfekt til enhver anledning. Spesielt veskemodellen Misu er ofte å se både på gata og i Instagram-feeden. Den største størrelsen er perfekt når du skal på kontoret – gjerne i fargen Thyme.

Om du pleier å ha med deg en del i vesken når skal på jobb, er denne perfekt for deg. En romslig skinnveske i en nydelig beigefarge fra det danske merket Munthe.

7 vesker perfekte til jobb
Brun tote bag med prikker, kr 1150 fra Skall Studio

Et annet dansk merke som har fine vesker er Skall Studio. Hva med å klikke hjem denne brune varianten med prikker og merkets kjente skjell-logo?

En tote bag med lomme foran og justerbar skulderstropp passer perfekt til kontoret! Hundetannsmønster er også en klassiker nå som vi går mot høst.

Les også: Se bilder fra influencernes sommerferie

Siste saker

Mest lest nå
Les mer