Skjønnhetsnyhetene vi gleder oss til

M&H toppliste: Seks skjønnhetsfavoritter

Nyhetene vi gleder oss til.

Snart sommer! Og med en ny sesong for døren står også en mengde nyheter på skjønnhetsfronten. Her er noen av produktene vi gleder oss aller mest til i ukene fremover og som har potensiale til å bli nye skjønnhetsfavoritter.

Den perfekte maskara?

Kan det tenkes at jakten på den perfekte maskaraen endelig er over? Mac lanserer nyheten Extended play perm me up lash som umiddelbart skal løfte og gi vippene bøy. Den skal sitte i hele 16 timer, men kan enkelt fjernes med varmt vann.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Kultfavoritt: Christophe Robin

Den franske favoritten med det søte navnet lanserer en ny type balsam som skal fungere som et supplement til allerede lanserte Cleansing purifying scrub with sea salt som kom i 2013. Sammen er de to den perfekte detox-behandling for både hår og hodebunn. Nyheten Detangling gelée with sea minerals skal brukes etter skrubben, og har en gel-tekstur som skal virke mot floker samtidig som den ikke tynger håret. Kan brukes hver dag.

Bananpudder

Make-up-artistenes favoritt banana powder lover en jevn hudtone og matt finish. Kanskje ikke så rart da at mirakelpudderet allerede er en storfavoritt internasjonalt. Nå får du kultproduktet også i Norge. Med sin gule farge – derav navnet – skal pudderet jevnt ut hudtonen og motvirke rødhet samtidig som det gir en silkeaktig, matt finish.

Trendy rensevann

Alle snakker om miccelært rensevann – og det er ikke uten grunn. Chanel utvider sin renseserie med L’eau micellaire denne våren – et ultra-sensitivt miccelært rensevann for alle hudtyper. Det skal fjerne alle former for makeup – også vannfast – og er et alt-i-ett-produkt for ansikt, lepper og øyne for bruk både morgen og kveld.

En mer budsjettvennlig variant er fra This Works – det amerikanske hudpleiemerket som nå har vært i Norge i ett år. Et avgiftende miccelært rensevann som skal fjerne både forurensning, giftstoffer og makeup. Det inneholder blant annet vitamin B5 som skal gi en klarere og fastere hud. Passer også til sensitiv hud.

Som silke

Japanske Sensai lanserer nyheten Absolute silk micro mousse treatment som første steg i den nye serien Absolute silk. Den blir senere utvidet med Absolute silk cream og fluid. En luftig mousse med mikrobobler som skal fremme hyaluronsyresyntesen i huden og forberede huden på videre pleie etter rens. I butikk i juni.

Bonus: hint av farge

Gi leppene en fuktighetsboost med Loccitanes Delicious tinted balms. De kommer i fire ulike farger, og er snille mot huden samtidig som de er rike på både fuktighet og næring med 100 prosent vegetariske ingredienser fra frukt fra Provence.

Hovedbilde: Loccitane.

Les også: Disse vant under norsk kosmetikkprisutdeling

Artikkelen fortsetter under annonsen