Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
(Foto: Instagram @anders_gran)

M&H toppliste: 9 unisex linbukser vi ønsker oss nå

Linbukser som passer til alle kjønn.

Sommerens store hit ser ut til å bli linbukser. Alle vil ha det, og vi skjønner hvorfor – de er både comfy, kule og passer til alle anledninger.

Selv om vi har jenteavdelinger og gutteavdelinger i klesbutikkene så betyr det ikke at du må handle i akkurat den avdelingen. Linbuksene skal denne sesongen gjerne være vide og løse, og det kan du fint finne i alle avdelinger – ikke la det stoppe deg fra å finne den perfekte linbuksa.

Derfor har vi nå samlet 9 unisex linbukser som vi ønsker oss nå:

En svart linbukse, 590 kr fra Arket.
Comfy linbukse fra Zara, 559 kr.

Linbuksene denne sesongen skal være vide og comfy. Buksene over fra Arket og Zara er i to basisfarger og kan matches med det meste. De kan fint styles med en matchende linskjorte og et par Birkenstocks, og du ser effortlessly kul ut.

Brune linbukser fra Samsøe Samsøe, kr. 1 199.

Jordtoner er inn som aldri før. Match denne buksen med en crop top og et par chunky boots, og du sklir rett inn i Y2K.

Linbukse i turkis fra Mango, 749 kr.
Linbukse i turkis fra Mango, 749 kr.

Hvem har sagt at linbukser kun skal være i jordfarger? Denne turkise linbuksen er et statementplagg. Modellen er ikke så vid i beina og kan vel sies å være litt mer classy. Match den med en hvit skjorte eller en hvit pique, og du er good to go.

Kremhvite linbukser fra Weekday, kr 500.
Stripete linbukser fra Arket, kr. 590.

Stars or stripes? Neida. Men denne stripete linbuksa er kjempekul og kan minne litt om den populære stripete Dickies-buksen vi har sett overalt på TikTok denne våren. Match den med en stripete genser – eller så kan denne buksen stå enda mer fram med en ensfarget, basic topp. En enkel skulderveske og er par Converse, og du er klar for dagen.

Les også
Vink adjø til gardinene - nå er det draperingslugg som gjelder
Mørkegrønne linbukser fra Cos, 590 kr.
Linbukser fra Lois, 1499 kr.

Linbukser må ikke alltid ha strikk i livet. Denne modellen fra Lois ser ut som en denimbukse, og funker hvis du ikke er ute etter en look som ser så avslappet ut. Med en blazer og er par hæler er du klar for jobb – og en øl etterpå.

Linbukser med strikk i livet fra Lindex, 499 kr.

Hot tip: Hvis du ikke vil kjøpe en ny linbukse, så er det lurt å ta en titt på Tise eller Finn – så har du mange fine varianter i god stand å velge mellom der.

Les også: Slik styler ekspertene linbukser denne sommeren

Siste saker

Mest lest nå
Les mer