Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Fargerike skjønnhetsprodukter
Disse skjønnhetsfavorittene setter garantert litt farge på tilværelsen <3

M&H toppliste: 11 fargerike skjønnhetsfavoritter

Disse får deg til å smile!

Er det ett år fargene for alvor bør dominerer både mote- og skjønnhetsbildet er det i år. Etter mer enn ett år med koronapandemien hengende over oss som en mørk sky, øyner mange endelig håp i horisonten. Ekspertene spår at når dette en gang er over, vil vi antagelig se en reprise av de glade 20-årene.

En ting er i alle fall sikkert, farger er overalt denne sesongen – og det gjør oss skikkelig glade. Det passer jo spesielt fint nå det kommer til makeup, men også hudpleie som har fått til dels fargesterke flasker og flakonger.

Her er 11 fargerike skjønnhetsfavoritter vi vil ha nå:


Jo Malone Red Hibiscus Cologne Intense (limited edition) 100ml kr 1495 hos KICKS
Westman Atelier Lip Suede Les Rouges kr 920 hos Gimle Parfymeri
Fargerike skjønnhetsfavoritter: Mac Cosmetics Glow Play Blush kr 250 her
Nærmest umulig å få tak i, men hvis du har en skikkelig god venn i utlandet som du vet er god på å pakke inn i bobleplast så bør du investere i livets palett. Denne er en av våre absolutte skjønnhetsfavoritter akkurat nå. Hvem skulle trodd at svenske og svært så minimalistiske Byredo skulle bli en fargeeksplosjon som dette? Prismic Palette kommer i et begrenset opplag, og koster rundt 860 norske kroner her.
Tom Ford Bitter Peach med noter av fersken og blodappelsin EdP 50ml kr 2680 hos Gimle Parfymeri
Yves Saint Laurent Couture Clutch med superfine pastellfarger. Kommer i limited edition. Kr 1150 hos Fredrik & Louisa her (Instagram/lindanicolaysen)
Disse superfine gløddråpene er med glødgivende og lysreflekterende perlemor, og er like smarte alene sammen blandet inn i hudkrem eller en foundation. Gir en frisk glød uten for mye skimmer. Legges med kost eller med fingrene. Makethemake PGA Shimmering Highlighter kr 129 hos Skincity.
Claudette-serien er inspirert av Francois Nars’ mor ved samme navn samt hans bestemødre Léa og Ginette. Ultra-pigmentert med sateng-effekt skal denne fargesterke leppestiften verken blø ut eller falme. Kr 520 pr stk.
Skjønnhetssøvnen blir komplett med denne sovemasken i 100 prosent ren silke. Den er snill mot den sarte huden rundt øynene, og lover å virke både fuktighetsgivende og hydrerende. Silk sleep mask fra The Beauty Sleeper kr 1150 hos Heaven Scent her
Varm og søt, floral og aromatisk med oud-olje, ambrette absolute og tyrkisk rose. Memo Paris Argentina 75ml kr 2500 hos Gimle Parfymeri her
Tove Styrke fronter BeautyAct by KICKS’ nye kampanje når de nå lanserer sin limited edition Summer Act-kolleksjon. I den finnes blant annet denne øyenskyggepaletten med nyanser av lilla, rosa og beige. Lilac Mania Eyeshadow Quad kr 249 hos KICKS.

Les også: Glem contouring – nå er det dette som gjelder

Siste saker

Mest lest nå
Les mer