Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
M&H toppliste: 10 sommerlige smykker
Foto: Instagram/ @emilisindlev

M&H toppliste: 10 sommerlige smykker

Piff opp antrekket med fine smykker.

Vi går ofte sommeren i møte med mange tanker om hva vi skal ha på oss på utallige sommerfester, pikniker og date nights. Men det er viktig å ikke glemme tilbehøret! Halskjeder, øredobber og armbånd kan både løfte antrekket og være et statement i seg selv.

Spesielt om sommeren er det gøy å eksperimentere med smykker du kanskje ikke ville brukt resten av året. Perler, skjell og sjøstjerner ser superkult ut i ørene, rundt halsen og på håndleddet.

Vi har samlet sommerlige smykker du kan klikke hjem nå.

Øredobber med perler, kr 2200 fra Pearl Octopuss.y

Perler er klassisk og fint om sommeren.

Perler funker året rundt, men det er litt ekstra fint på denne tiden av året. Det funker også til alt! Det norske merket Pearl Octopuss.y har mange fine smykker med perler, som blant annet disse enkle og lekre øredobbene.

Kanskje du også vil gå for en fotlenke med perle? Det skriker jo sommer. Det norske smykkemerket David-Andersen har for eksempel denne fotlenken fra kolleksjonen laget i samarbeid med Jenny Skavlan.

Fotlenke med barokkperle, kr 1498 fra David-Andersen
Ring med månesten, ca. kr 1153 fra Maanesten

Det er også fint å piffe opp antrekket med store ringer som gjør litt ut av seg. Det danske merket Maanesten har ringer med en såkalt månesten på, som du får i flere ulike farger. Stenen skal visstnok gi fra seg en sensuell og guddommelig energi – og symboliserer nye begynnelser. Ja, takk!

Sett med fargerike blomsterøredobber fra Roxanne Assoulin, ca. 752 via Net-a-Porter

Søte og fargerike øredobber skriker sommer.

Smykkedesigner Roxanne Assoulin har designet disse søte blomsterøredobbene, som du kan kjøpe som et sett med ulike farger. Så her er det bare å mikse ulike farger eller kombinere de med andre øredobber.

Les også
13 solkremer til kropp og ansikt du kan klikke hjem nå

Det norske merket Tom Wood har også masse fin ørepynt. Kanskje en kul ear cuff er mer din stil? Da kan du for eksempel gå for denne i gull og grønt.

Grønn ear cuff, kr 1699 fra Tom Wood

Statement-smykker med pynt som sjøstjerner og skjell er trendy hver sommer.

Og smykker som dette dukker alltid opp i feeden blant bikinibilder og strandselfies. Dette fargerike smykket med en stor sjøstjerne fra Zara og dette med enkle skjell fra Anni Lu passer både utmerket til en enkel sommerkjole og til en kul badedrakt eller bikini.

Det svenske smykkemerket Caroline Svedbom har også omfavnet trenden med skjell, og har en litt mer klassisk variant i gull med en liten diamant.

Halskjede med skjell, kr 499 fra Caroline Svedbom
Armbånd med sjøstjerner, kr 119 fra Gina Tricot

Enda flere sjøstjerner! Hos Gina Tricot finner du dette armbåndet med store sjøstjerner, som funker til det meste av sommerantrekk.

Halskjede med ulike perler, kr 199 fra Mango

Smykker som dette kan minne litt om de man lagde selv som barn, og nå er de tilbake som aldri før. Perler i ulike farger og fasonger er fint rundt halsen til enkle sommerantrekk. Kanskje har du til og med noen lignende halskjeder liggende hjemme fra før av?

Les også: M&H toppliste: 12 fine sommerkjoler

Siste saker

Mest lest nå
Les mer