Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
M&H toppliste: 12 fine sommerkjoler
Foto: Instagram/ @tesshell

M&H toppliste: 12 fine sommerkjoler

Sommerkjoler vi vil gå i nå.

Noe av det beste med sommeren må da være sommerkjoler? For det er tross alt lite som slår følelsen av å kunne slenge på seg en kjole før man løper ut døren. Og det beste av alt: Det finnes en sommerkjole for hver anledning. Lange, korte, blomstrete, tettsittende, løse – you name it.

Vi har samlet et knippe fine sommerkjoler du kan klikke hjem nå!

Blomstrete kjole med lange ermer, kr 1521 fra Adoore

Blomstrete kjoler skriker av sommer.

Og det funker stort sett til alt. Mange har fått øynene opp for det svenske merket Adoore, som ble grunnlagt av Petra Tungården i 2017. Blant mange lekre kjoler på nettsiden finner du blant annet denne søte kjolen med lange ermer og blomsterprint.

Pia Tjelta har også designet en supersøt blomsterkjole i herlige farger som oransje og rosa. Og ByTimo har i kjent stil mange kjoler med blomstermønster å velge mellom – som denne med lange puffermer.

Blå maxikjole, kr 890 fra Arket
Grønn maxikjole, kr 2800 fra Holzweiler

Ensfargede sommerkjoler er også superfint. Både Arket og Holzweiler tilbyr behagelige maxikjoler i spreke farger, som denne i en nydelig blåfarge og denne i it-fargen grønt.

Hvit kjole med puffermer, kr 2999 fra By Malina
Oversized linkjole, kr 790 fra COS

Enkle sommerkjoler er et must.

Om du skal en tur på stranden eller møte en venninne på kafé i sommer, er det perfekt å slenge på seg en enkel kjole som går til alt. En hvit minikjole eller en oversized linkjole er to klassikere som aldri slår feil.

Kjoler som passer til både hverdags og til fest? Ja takk! Enten du skal på hagefest eller bare vil pynte deg litt ekstra i hverdagen, er maxikjoler i spreke farger som rosa og eplegrønt et godt valg. Billigkjedene H&M og Zara har to gode alternativer.

Les også
M&H toppliste: 10 sommerlige smykker

Eller hva med en sort og klassisk kjole med knyting i nakken fra det norske merket Envelope1976?

Sort maxikjole med knyting i nakken, kr 3999 fra Envelope 1976

Merket Réalisation Par, som ble grunnlagt av de to australske venninnene Alexandra Spencer og Teale Talbot i 2015, har også mange fine maxikjoler. Hvor søt er ikke denne med små jordbær på? Perfekt til varme sommerdager med flip flops og en stråveske.

Maxikjole med jordbærprint, ca. kr 2764 fra Réalisation Par
Blå kjole uten stropper, kr 399 fra BikBok

Kjoler uten stropper er en sommerfavoritt. Ikke bare er det deilig å slippe stropper som gnager, men du unngår også å få skille etter stroppene over skuldrene.

Les også: 11 par stilige lave sandaler du kan klikke hjem nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer