Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram @nnennaechem

M&H storbyguide: Influencer Nnenna Echem i Paris

– Jeg har vært i Paris utrolig mange ganger, men blir alltid like starstrucked når jeg ser Eiffeltårnet!

Med pandemien i bakspeilet (fingers crossed) kan man endelig planlegge og glede seg til litt reising igjen. Men med flere år på stedet hvil trenger man kanskje litt bistand utenifra.

For hvor spiser man den diggeste maten i Paris, hva er de feteste butikkene i København og hva er den fineste rooftop-baren i Barcelona?

I denne artikkelserien snakker Melk & Honning med influencere og kjendiser for å få deres tips til ulike storbyfavoritter rundt om.

I ukas M&H storbyguide snakker vi med Nnenna Echem.

Influenceren med i overkant av 30k Insta-følgere er en stor fan av Paris. Her er hennes aller beste tips derfra.

Les også: Dette er de beste stedene å spise brunch i Oslo

Hva er det første du tenker på når noen nevner Paris? 

– Mat og vin! Haha, men det er fordi flere av mine favorittrestauranter ligger i Paris.

Melk & Honnings byguide: Influencer Nnenna Echem i Paris
Foto: Instagram/@Nnennaechem

Hva er det med Paris som er så spesielt for deg? 

– Det må nok være hele atmosfæren i byen. Paris har en spesiell sjarm.

– Første gang jeg var i Paris så ble jeg faktisk skuffet. Jeg klarte ikke å forstå hvorfor Paris var et så populært reisemål, men nå har byen blitt en av mine favoritter og jeg gleder meg hver gang jeg skal dit, forteller Nnenna Echem til Melk & Honning.

Hvilke deler av byen er dine favoritter? 

Le Marais er nok mitt favorittområde i Paris. Her syntes jeg shoppingen er best, og det er gåavstand til mine favorittkafeer, parker og restauranter.

Les også
Ekspertenes beste tips til digg champagnefrokost på 17. mai

Hvor liker du best å bo når du er der? 

– Jeg har alltid pleid å bo i enten Batignolles, Le Marais eller i området rundt Madeleine. Favoritthotellet mitt er Hotel Opera Richepanse. Det er et fint, lite boutique-hotel som er lokalisert i Madeleine i Paris. Veldig sentralt!

Hvor spiser du helst frokost og lunsj? 

– Jeg drar alltid innom Carette når jeg skal spise frokost. Det finnes to Carette i Paris, men jeg velger alltid den som ligger i Trocadero. Den har en fantastisk utsikt til Eiffeltårnet og man kan gå en fin tur ned til Parc du Champ de Mars etter det.

Melk & Honnings byguide: Influencer Nnenna Echem i Paris
Carette i Paris. Foto: Instagram/@Nnennaechem

– Jeg har vært i Paris utrolig mange ganger, men blir alltid like starstrucked når jeg ser Eiffeltårnet!

– Et annet lunsjsted er Cafe Charlot. Denne restauranten er spesielt populær rundt Fashion Week. Sikkert på grunn av den gode plasseringen i Le Marais, hvor de fleste designere har sine showroom.

Og hva med middag? 

– Hvis du vil ha en bistromiddag og ikke pynte deg så veldig så er Chez Janou en favoritt! Her er det nok litt kø, men man får bord etter hvert. Ellers er Lou Lou en annen favoritt i Paris. Her er det litt mer dresscode, og man må booke bord. Hvis du er glad i trøffel så anbefaler jeg å teste trøffelpastaen eller trøffelpizzaen her.

Melk & Honnings byguide: Influencer Nnenna Echem i Paris
Trøffelpastaen på Lou Lou. Foto: Instagram/@Nnennaechem

Hvor drikker du helst drinker – eller tar deg en dans – i Paris?

– Om man skal ut å ta en drink så er Sputnik nice, eller Le Mary Celeste! Verjus er også et sted å dra og ta seg en drink, men jeg lurer på om det er stengt. Hvis du har lyst på en dyr drink, så kan Hotel Costes være verdt et besøk.

Les også
Kjenner du til det norske smykkemerket Afrodite by MG?

Hva er dine «go to»-ting å gjøre mens du er i lysets by?

– Jeg liker jo best å sitte på kafeer og «people-watche» med en kopp kaffe eller et glass vin eller to.

– Drar sjeldent innom serverdigheter i Paris, men er alltids fint å dra innom Palais de Tokyo. Er en del spennende utstillinger der!

Hvilke butikker må du alltid innom? 

– Jeg er alltid innom Supreme sin butikk i Paris. Ellers så prøver jeg som regel kun å dra innom vintagebutikker. Elsker å finne gode vintagekupp.

– Kan anbefale å stikke innom Thanx God I’m a VIP, Episode, Nice Piece og Kiliwatch.

I Marais. Foto: Instagram/@Nnennaechem

Kunne du bodd i Paris, tror du? Why/why not? 

– Jeg kunne kanskje bodd der periodevis, men ikke fast. Jeg elsker å komme tilbake til Paris på besøk, men jeg har aldri sett for meg at jeg kan bo der. Er nok fordi jeg trives godt i min lille boble i Oslo!

Sist men ikke minst, kan du fortelle en god historie eller et fint/funny minne fra Paris?

– Har mange gode minner og historier fra Paris.

– En historie som av en eller annen grunn gjentar seg hver gang jeg er der, er at jeg alltid holder på å miste flyet hjem til Oslo.

– Det har ikke skjedd en eneste gang på vei fra Paris til Oslo at pulsen ikke er i 200 i Uberen på vei til Charles de Gaulle, fordi jeg alltid holder på å miste flyet, avslutter Nnenna Echem.

Les også: Jacquemus-visning i full storm på Hawaii

Siste saker

Mest lest nå
Les mer