Her er produktene som redder tørr vinterhud

Produktene som redder tørr vinterhud

Rens, skrubb og fukt – og solfaktor.

Til tross for en aldri så liten forsmak på våren er vinteren her fortsatt. Er du også blant de mange som sliter med tørr, grå og gusten vinterhud? Her er produktene som kan redde deg.

Emma S. melting cleansing balm

Den nye rensebalmen fra svenske Emma S. er et smart alt-i-ett-produkt som skal gjøre huden både ren, myk og frisk. Balmen smelter om til en rengjøringsmelk når den blandes med vann, og inneholder ingredienser som aprikoskjerneolje og rapsolje som skal fjerne både makeup og smuss uten å tørke ut huden. Passer for alle hudtyper – også sensitiv hud.

Aesop Parsley Seed Facial Hydrating Cream

En nærende, fuktighetsgivende og lindrende ansiktskrem fra det australske kultmerket. Botaniske ingredienser som hvit te og solrose rike på antioksidanter forsterker og frisker opp huden. Passer for de fleste hudtyper, særlig tørr hud.

Babor Rejuvenating Face Oil

En lett olje som med ekstrakt fra rose og nøtteolje gir glød samtidig som den reparerer hudens barrierefunksjon og styrker beskyttelsen mot både forurensning og frie radikaler. Kan brukes rett på huden eller blandes inn i annen fuktighetskrem.

Babor Suger Oil Peeling

Rens, skrubb og fukt er hudpleiens «holy grail». Denne skrubben fra Babor kommer i form av en sukkerpeeling med naturlig sesam, makadamianøtt- og arganolje, og virker pleiende samtidig som sukkerkrystallene eksfolierer huden. Brukes et par ganger i uken eller etter behov.

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque

En favoritt fra Exuviance, og en maske som holder det den lover, nemlig redusert inntrykk av fine linjer og masse, masse fukt. Oppfriskende og dyptrensende med AHA og plantebaserte ingredienser som for eksempel grapefruktekstrakt. Gelemasken er en peel off-maske som stivner og lett kan dras eller vaskes av. Bruk gjerne en peeling før du påfører masken.

ZO Skin Health Daily Sheer

Bruk solkrem – hele året. Denne fra ZO Skin Health har bredspektret UVA-, UVB- og HEV-beskyttelse. Den jobber for å minimere inflammasjon i huden og styrke hudbarrieren i tillegg til å fremme DNA-beskyttelse og reparasjon. SPF 50.

Eau Thermale Avène Cold Cream

Denne klassikeren er både mykgjørende og beskyttende med høyt fettinnhold rik på bivoks for tørr til veldig tørr hud. Passer til alle aldre, og er perfekt som kuldekrem. Påføres to ganger daglig eller etter behov. Bruker du fuktighetskremen som kuldekrem påfør 20 minutter før du går ut slik at vannet rekker å fordampe.

Hovedbilde Paloma Elsesser via Vogue.

Les også: M&H skjønnhetsfavoritter: Nyhetene vi gleder oss til