Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Melk & Honnings november-guide

Oslo-tipsene til årets nest siste måned.

Shop ESP x Since

Hele november

Øverst i Prinsens gate har ESP og Since slått hodene sammen. Pop-up-shopen står ut året.

Opplev Neva Oslo hos Vincci

28. november

Luksusbutikken Vincci i Akersgata tar inn smykkemerket Neva Oslo, og feirer med å invitere designer Zuzana Spustova til å fortelle om historien bak merket samt presentere sin nyeste kolleksjon Audace. Bonus: 20 prosent på alle sesongens klær i butikk. Fra kl.19-21.

Julemarked på Astrup Fearnley

30. november – 2. desember

Kjøp julegavene, spis julelunsj på Vingen og bli med på omvisninger og workshops i Jeff Koons-utstillingen. Kombiner med et besøk i utstillingene til Fredrik Værslev.

Se Guttestreker i Prinsens gate

Hele november

Maria Blacks midlertidige pop-up i Prinsens gate samarbeider med nettgalleriet Oslo Nowhere. Nå er det den norske kunstnerduoen Guttestreker som pryder veggene i butikken med sine fargerike og symboltunge kunstverk. Utstillingen består av noen av de mest ettertraktede illustrasjonene til duoen samt helt nye verker som ikke tidligere har blitt vist. Står til 11. desember.

Sjekk ut Maria Black pop-up

Hele november

Den danske smykkedesigneren Maria Black kommer til Norge for første gang – i første omgang som pop-up-butikk i Prinsens gate 18.  Står ut året. Mer her.

Se Fredrik Værslevs soloutstilling på Astrup Fearnley

HELE NOVEMBER

Den norske samtidskunstneren Fredrik Værslev har allerede en rekke internasjonale utstillinger bak seg. Fra 21. september og ut i starten av det nye året kan du se soloutstillingen «Fredrik Værselv as I Imagine Him» på Astrup Fearnley bestående av ti ulike serier fra de siste ti årene av hans kunstnerskap. Værslev har selv bestemt formen på installeringen, noe som gjør utstillingen til et verk i seg selv.

Les også
Toppliste: Vesker til skolestart

Opplev Yayoi Kusamas «Hymn of Life» på Henie Onstad

HELE NOVEMBER

Hvem kan vel glemme den japanske kunstneren Yayoi Kusamas speilutstilling som gikk sin seiersgang over hele verden, og som også her hjemme fikk folk til å stå i laaange køer for å ta en selfie eller ti i de såkalte infinity mirrors som utgjorde installasjonen. Nå er hun tilbake, denne gangen med «Hymn of Life» – en installasjon i et 50 kvadratmeter stort rom med speil både på vegger og gulv og med pulserende lamper som forandrer farger for en mildt sagt svært original opplevelse, rom for refleksjon og en verden publikum kan speile seg selv i – bokstavelig talt. Mer her.

Gjør et kupp på Tom Wood Market

HELE NOVEMBER

Det norske motemerket gjentar suksessen fra i fjor med sitt Tom Wood Market Denne gangen i Øvre Slottsgate 18. Pop-up-butikken selger arkiverte styles og samples på både klær og smykker til gode priser med påfyll hver uke. Hverdager kl.11-19 og lørdager kl.11-18. Står hele høsten.

Hovedbilde: Jeff Koons, Michael Jackson and Bubbles, 1988

Siste saker

Mest lest nå
Les mer