Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Melania Trump på vei til flyktningbarn med «I Really Don’t Care»-jakke

Nei, det er ikke «fake news».

Verken Melania eller ektemannen, USAs president Donald Trump, er fremmed for å overraske, sjokkere og gjerne også provosere.

Nå gjør de det igjen. Torsdag boardet førstedamen et fly en route Texas for å besøke de mye omtalte innvandrerbarna. På seg hadde hun en jakke med påskriften «I Really Don’t Care. Do u?».

Trump-regjeringen har de siste dagene fått massiv kritikk både fra motstandere og også egne partifeller for å ta barn fra innvandrere som kommer ulovlig til USA. Nå har Trump imidlertid snudd, og onsdag undertegnet han et direktiv som stanser adskillelsen av barn og foreldre.

Det var Daily Mail som første omtalte saken. Jakken er fra kjedegiganten Zara, og koster 39 dollar, altså i overkant av 315 norske kroner. Den er etter det Melk & Honning kjenner til ikke tilgjengelig online per dags dato. Melania hadde tatt av seg jakken da hun kom ut av flyet i Texas.

Men bildene av henne i den khaki-grønne jakken idet hun går ombord i flyet har allerede spredd seg som ild i tørt gress både i pressen og på sosiale medier. Og kritikken hagler.

Ifølge ABC-korrespondent Meredith McGraw skal en talsperson for førstedamen hevdet at klesvalget var helt tilfeldig: – Det er en jakke. Det var ikke noe skjult mening. Etter dagens viktige besøk i Texas, håper jeg ikke at dette er det media vil fokusere på.

I etterkant sa USAs president det motsatte; det hele er angivelig et politisk stunt som slår ned på journalister som farer med løgn om Donald Trump:

Det er ikke første gang Melania Trump har fått kritikk for sine valg av antrekk. I fjor høst besøkte hun sammen med president Trump rammede av orkanen Harvey som krevde et titalls liv i Texas og berørt over syv millioner amerikanere. Førstedamen valgte da et par skyhøye stiletthæler fra Manolo Blahnik til en verdi av nærmere 5000 kroner.

A post shared by MELK & HONNING (@melkoghonning) on

Les også: Vil designerne kle opp Melania eller ikke?

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Siste saker

Mest lest nå
Les mer