Megainfluencer Chiara Ferragni er gravid

Foto via Instagram/@chiaraferragni

Megainfluencer Chiara Ferragni er gravid igjen

Venter sitt andre barn.

Den italienske influenceren Chiara Ferragni venter sitt andre barn sammen med mannen Federico Leonardo Lucia, bedre kjent som rapperen Fedez.

33-åringen slapp selv nyheten på sin Instagram til sine over 21 millioner følgere da hun for få minutter siden postet et bilde av sønnen Leo som holder opp et ultralydbilde.

«Familien vår blir større. Leo skal bli storebror», skriver hun i caption til bildet som i skrivende stund allerede har nærmere 7500 000 likes og over 20 000 kommentarer.

Se dette innlegget på Instagram

Our family is getting bigger 💖🙏🏻 Leo is going to become a big brother 😍

Et innlegg delt av Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Det italienske superparet startet å date i 2016, før de forlovet seg året etter. I 2018 giftet de seg, og inviterte til en storslagen bryllupsfest som varte i flere dager. De to gav hverandre sitt ja som seg hør og bør i et palass fra 1900-tallet i Noto i Italia. Gjestene ble flydd inn med privatfly, og møtt på flyplassen av store maskoter som skulle forestille paret. Den italienske megainfluenceren brukte flere skreddersydde kjoler fra Dior både under selve vielsen og festen som fulgte i dagene etterpå.

De to fikk sitt første barn sammen i mars samme år, sønnen Leone, som betyr løve på italiensk. Han skal nå bli storebror. Ferragni har foreløpig ikke sagt noe om hvor langt hun er på vei, og har ikke avslørt verken termindato eller kjønn på babyen.

Chiara Ferragni med mannen Fedez og sønnen Leo. Foto via Instagram/@chiaraferragni

Les også: Nye bilder av Kim Kardashian overrasker