Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Marius Borg Høiby har fått redaktørjobb

Presenteres som «Style editor» for britisk magasin – med prinsetittel.

Mette-Marits eldste sønn har skapt overskrifter den siste tiden. Hans forhold til den norske modellen Juliane Snekkestad, som av flere medier ble omtalt som «Playboy-modell», har vært på forsidene både her hjemme og internasjonalt – til tross for kronprinsparets oppgjør med pressen (igjen).

Tempus Magazine Marius Borg Høiby

Dette er artikkelen Marius Borg Høiby har skrevet for Tempus magazine. Skjermdump via Tempus Magazine.

Nå figurerer Marius Borg Høiby igjen i mediene – bokstavelig talt. Han har nemlig selv blitt en del av de som reporter i det britiske magasinet «Tempus». Det var Se og Hør som først omtalte saken.

De skriver at Borg Høiby i sin nye jobb «trolig skal ta pulsen på moter og trender, det være seg klær og biler innen luksussegmentet». I det britiske magasinet presenteres han som «Style editor». Men ikke bare det – han har også fått prinsetittel (noe han offisielt ikke har); to steder i magasinet omtales han som «Prince Marius Borg Hoiby». Borg Høiby skal foreløpig kun ha skrevet én sak for magasinet, om luksus-elbiler.

At Borg Høiby er interessert i mote er ingen nyhet. I september i fjor ble det kjent at han hadde fått praksisjobb hos den tyske stjernedesigneren Philipp Plein i Milano. Han designer også egne skinnjakker som har blitt promotert av blant andre den amerikanske modellen Jonah Claunch på Instagram.

Tempus Magazine

Tempus Magazine.

Åpningsbilde: Skjemdump via Instagram.

Les også: Fire kjekke ungkarer med blått blod

Siste saker

Mest lest nå
Les mer