Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Fire kjekke ungkarer med blått blod

Prins Harry har forlovet seg, men det er fortsatt noen kongelige «hunks» på markedet.

Det er noe med kongelige menn som har fascinert kvinner over hele verden. Svenske prins Carl Philip og prins Harry av Wales, har begge vært ettertraktet som to av verdens hotteste menn og det med ganske lik bakgrunn. Begge er sønner av kongelige, de har et godt utseendet og de har begge to fremstått som en god miks av en «gentleman» og «bad boy»

Prins Carl Philip giftet seg med Sofia i 2015, men prins Harry har mange kvinner verden over drømt om å vinne hjertet til – frem til nå. 27.november i år kom nemlig nyheten om at prins Harry er forlovet med den vakre skuespilleren Meghan Markle.

Til tross for at han ble stemplet som en «bad boy» og «skandale prins» etter flere ville fester hvor det florerte av kvinner, kjendiser og alkohol, skriver Telegraph at prins Harry har gått fra å være en rebell til å bli en nasjonal skatt.

Vi gleder oss til bryllupet til prins Harry og Meghan Markle i mai 2017, men frem til det kan vi ikke sitte å sutre over at enda en prins er tatt av markedet. Her er de fire kjekkeste ungkarene akkurat nå.

Prins Philippos av Hellas og Danmark 

Bilder fra Instagram @RoyalsofGreece

Prins Philippos (31) er yngstemann i søskenflokken på 5 og sønn av Konstantin II av Hellas  og danske Anne-Marie. Philippos har ikke noe rykte på seg om å være en rebell, men han har derimot en solid utdannelse i ryggen.

Australske Vogue skriver at prinsen er utdannet på det prestisjetunge universitetet Georgetown University i Washington. Nå jobber han som Hedgefondsleder i New York. The Sun skriver at prins Philippos ikke er glad i stor oppmerksomhet, så han holder seg så godt han kan utenfor rampelyset.

Kronprins Hussein bin Abdullah av Jordan

Bilder via Instagram @Alhusseinjo

23 år gamle Hussein bin Abdullah er til forskjell fra prins Philippos ikke noe sjenert for rampelyset. Abdullah har sin egen bruker på Instagram, hvor han deler bilder med sine 1.2 millioner følgere!

Her får vi se han på offisielle oppdrag, men også private bilder. Vogue skriver at Hussein bin Abdullah er en fast gjest på The Met Gala: Og dit skulle vi gjerne blitt med ham.

Marius Borg Høiby

Bilde via Instagram @Marius_Borg

Han har for lengst gått bort fra hele Norges «lille Marius» til å bli en ettertraktet person i hele verden. Med sitt blonde hår, kule stil og «bad boy» image, har Marius Borg Høiby (20) fått alles øyne rettet mot seg. I august 2017 ble det offentlig at Høiby som på den tiden bodde i Los Angeles med kjæresten Linn Helena Nilsen, var blitt singel. I den anledning skrev motemagasinet Marie Claire at de ville reise hele veien til Norge – nettopp fordi en av de hotteste kongelige var blitt singel.

Nå er ikke Marius Borg Høiby født kongelig, men han er tross alt sønn av Norges kronprinsesse og stesønn til kronprinsen – så det må da gi han litt blått blod. Kongelig eller ei: Vi følger spent med på Høiby via Instagram, hvor han deler bilder av seg selv på reiser, når han surfer eller i kule, egendesignede skinnjakker!

Prins Wenzeslaus av Liechtenstein

Prins Wenzeslaus sammen med ekskjæresten Adriana Lima. Bildene er fra kongehusekspert @EugeniaGaravani

Prins Wenzeslaus er 43 år gammel, født i Belgia og bor i dag i det eventyrlige House of Liechtenstein. Til tross sin voksne alder, er Wenzeslaus singel i dag, men Vogue skriver at dette er en prins det er verdt å vente på. Kanskje trives ungkaren i singel tilværelsen? Det sies at prinsen bare har vært i ett fast forhold og det var med ingen andre enn supermodellen Adriana Lima, i årene 2003-06. 

Hovedbilde: Kronprins Hussein bin Abdullah av Jordan. @Alhusseinjo

Les også: Hemmeligheter fra Victoria’s Secret Fashion Show

Siste saker

Mest lest nå
Les mer