Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

MAC i samarbeid med… Lykketroll?

makeup

Utallige YouTube-kanaler og Instagram-konti pøser hver dag ut med tips og triks innenfor skjønnhetsverdenen. Sminke er altså en interesse som absolutt ikke er på vei ut med å rene, men som snarere utvikler seg i alle mulige retninger.

Mens Rihanna snart ut med sitt helt eget sminkemerke, har Kylie Jenner gjort stor suksess med sine Lipkits. Nylig kom Caitlyn Jenner med sin helt egne leppestift med MAC, men nå kan det virke som sminkegiganten trengte helt nye veier å gå.

Les også: Victoria Beckham teamer opp med sminkegigant

Med en sminkekolleksjon i samarbeid med selveste Lykketrollet, kan det bringe en hvilken som helst nostalgiker tilbake til tannlegen. På Instagram deler de nyheten og forteller hvordan det å være et troll aldri har vært så glamorøst. Den fargerike kolleksjonen lanseres ifølge Nylon på nett 28. juli og skal komme i butikk 4. august. MACs kreative sjef, James Gager, mener selv at de feirer pop-kultur og fantasi.

– Lykketrollet har vakt kjærlighet og glede siden 60-tallet og vi er så glade for at vi kan få rette søkelyset mot disse igjen, sier Gager i en uttalelse.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Les også: Slik får du Adeles signatur-cateye

Les også
Ny frisyre trender på TikTok inspirert av K-pop og anime

Siste saker

Mest lest nå
Les mer