Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Caitlyn teamer opp med Mac

Med en familie fylt av unge damer med hvert sitt «glam team», skulle det vel bare mangle at Caitlyn Jenner ikke gikk i samme retning.

I vinter lanserte datteren Kylie sin første kolleksjon i leppestiftsettet «Lip Kit by Kylie», som ble utsolgt på bare et par minutter. Det ser ut som den olympiske gullvinneren har latt seg inspirere, da hun nå kommer med sin egne leppestift.

Samarbeidet mellom Mac og Caitlyn tilbyr én farge, en nude-rosa leppestift med navnet «Finally Free» som skal symbolisere vinnere uansett alder, kjønn eller hvor de kommer fra. Leppestiften, med en prislapp på 17 dollar (omtrent 150 NOK), vil komme ut for salg i et begrenset opplag 7. april og hele inntekten går rett til MACs AIDS Fund Transgender Initiative.

Les også: Gatemote fra Caitlyn Jenner i New York

66-åringen har skapt mang en overskrift med sin kjønnsskifteoperasjon, men har for det meste høstet mye ros for å stå såpass ærlig fram med alt.

– Jeg er i en posisjon der jeg kan hjelpe folk som virkelig sliter, ved å lage en plattform og sette søkelyset på problemet, sier Caitlyn i et intervju med sminkemerket og understreker at hun endelig er fri.

(Foto via Instagram)

(Foto via Instagram)

Les også: Topp 15 frisyrer fra Kylie Jenners (h)år

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer