Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Lyst på smykker lagd av morsmelk?

6

I en verden som prøver å øke miljøbevisstheten, dukker det stadig opp nye og kreative metoder. Tekstilindustrien er ikke kjent for å være den med mest rent mel i posen, derfor er det ekstra gøy når smarte mennesker finner opp alternativer.

Noen spinner fibre ut av sur melk, mens andre klarer å lage klær av bambus. Om en ønsker tilbehør i samme retning trenger en ikke fortvile lengre, da det fins noen som dekker også det problemet. Mamma’s Liquid Love tilbyr nemlig smykker lagd av morsmelk!

Les også: Fra snegleslim til biegift – Koreansk kosmetikk tar av i vesten

Alt en trenger å gjøre er å sende litt morsmelk i posten til Ann Marie Sharoupim før hun gjør det om til en pyntegjenstand som for alltid kan minne en om denne vakre ammetiden. Tobarnsmoren fra New Jersey er også farmasøyt og skriver på nettsiden at alle smykker er unike i likhet med alle mødre der ute. Sharoupim skriver også at ammeproblemer med hennes døtre gjorde at hun ville gjøre noe fint tilbake til morsmelk-donorer.

– Mine klienter ønsker å bevare de vakreste og nærmeste øyeblikkene de hadde med sine små, sier smykkedesigneren til New York Post.

1

2

3

4

Les også: MAC i samarbeid med… Lykketroll?

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

Siste saker

Mest lest nå
Les mer