Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Lottie Moss legger seg flat etter koronafleip
Foto: Instagram/@lottiemossxo

Lottie Moss legger seg flat etter koronafleip

«Jeg er fremdeles ung og dum».

De fleste er blitt vant med koronarestriksjoner og smittevernstiltak i 2020. Med alt det medfølger av utsatte og avlyste arrangementer, små som store. Ordet «kohort» har også sneket seg inn i hverdagsvokabularet vårt.

Nå legger Lottie Moss, lillesøsteren til supermodell Kate Moss, seg flat etter koronafleip.

Den halvt norske modellen hadde vært på middag med fire venner på restaurant, hvor de alle poserte og sa at de «var superspredere» på Instagram Stories. Det falt ikke i god jord.

«Jeg ville bare si at jeg er lei for at jeg sa at jeg var en superspreder – noen som var live poppet opp og sa de ordene og jeg gjentok dem som en fleip, fordi det er jeg ikke, og jeg ville aldri ha tilgitt å spre et virus så seriøst som dette», skriver 22-åringen på sin Instagram Stories.

Lottie Moss legger seg flat etter koronafleip
Skjermdump fra Instagram Stories.

Lottie Moss: – Ufølsom vits

Til sine 326 000 følgere forklarer Lottie Moss at tre av vennene hennes var i samme husstand. Og ettersom hun selv bor alene i London, var hun tillatt å ha en kohort på fire personer.

Timingen for koronafleipen var ganske uheldig. London har for tiden høyt smittetrykk, i tillegg til at det er blitt oppdaget en ny variant av koronaviruset. Storbyen stenger ned igjen onsdag denne uken.

«Jeg forstår at dette har opprørt og fornærmet mange og jeg vil be om unnskyldning for en så ufølsom vits. Jeg er fremdeles ung og dum og lærer – noen ganger glemmer jeg at jeg er en offentlig person, og under disse sprø og usikre tider burde jeg ha vært mer forsiktig med hva jeg sier», avslutter hun.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Lottie Moss er halvsøsteren til Kate Moss og deler samme far, men har norsk mor. I 2015 var hun ikledd norske byTiMo i amerikanske Vogue sammen med Kendall og Kylie Jenner. Mens hun i 2016 debuterte som covermodell for nederlandske L’Officiel. Hun har også sin egen kleskolleksjon, Lottie Moss Collection.

Les også: Kan Bella Hadid gjøre dette klesmerket sexy?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer