Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
H&M med ny lgbtqi-kolleksjon

H&M lanserer LGBTQI-kolleksjon

– Vi skal stå opp for folks rett til å elske den man vil, uansett hvor man befinner seg.

Det nærmer seg Pride Month, og flere merker, designere og motehus lanserer i disse dager egne kolleksjoner som hyller og støtter LGBTQI-likeverd.

Blant dem er H&M som nå slipper sin nye kolleksjon utviklet for å støtte lesbiske, homofile, bi, trans- og interseksuelle personer.

Les også: Ralph Lauren lanserer Pride-kolleksjon

– Vi ønsket å sette stemningen med en morsom og fargerik kolleksjon. Den skal være levende, vibrant og tydelig i uttrykket. Kolleksjonene kan med fordel mikses og matches, noe som understreker H&Ms budskap om inkludering og likestilling. Alle skal kunne finne sitt favorittplagg og bære det med stolthet, sier Emily Björkheim, H&Ms Head of Design for Divided i en uttalelse.

h&m lanserer lgbtqi-kolleksjon

– Kjærlighet for alle

Kolleksjonen består av t-skjorter og topper med slogans og grafisk trykk som hyller mangfold, likestilling og stolthet, i tillegg til sportsinspirerte plagg og tilbehør. Blant nøkkelplaggene er en bodysuit med regnbuevinger, en fargerik paljett-topp og matchende shorts og en nylonjakke og t-skjorte i mesh med den ikoniske regnbuen på.

Ti prosent av salgsprisen doneres til FNs Free & Equal-kampanje, som jobber for likeverd og rettferdig behandling av LGBTQI-personer i hele verden.

– H&M skal speile det globale samfunnet og være en som omfavner budskapet ‘Kjærlighet for alle’. Vi skal stå opp for folks rett til å elske den man vil, uansett hvor man befinner seg. Vi er stolte av å fortsette vår støtte til LGBTQI-likestilling ved å feire kjærligheten og øke bevisstheten om kampen for likeverdighet, mangfold og inkludering, sier Sara Spännar, Global Marketing and Communications Director i H&M.

Kolleksjonen er tilgjengelig i utvalgte butikker og på nett 30. mai.

H&M lanserer ny lgbtqi-kolleksjon
H&M lanserer ny lgbtqi-kolleksjon

Alle bilder via H&M

Les også: Slik blir Calvin Klein post Raf Simons

Siste saker

Mest lest nå
Les mer