Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

La Karl Lagerfeld pimpe dine sneakers

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Selv om en kan kle på seg omtrent akkurat det en vil, finnes det alltid nye høyder å ta ting på. I likhet med at maten smaker bedre om en har vært med å lage den, føles det også bedre om en har hatt en finger med i spillet når det kommer til klærne en tar på seg.

Det at vintage ikke lengre kun symboliserer dårlig råd, har hjulpet «gjør det selv»-bølgen å vokse seg stor. Dessverre er det ikke alle som kan håndtere en symaskin eller har en limpistol tilgjengelig til enhver tid, men det finnes heldigvis de som tilbyr å hjelpe på noen områder.

Les også: Karl Lagerfeld mener Brexit er bøndene sin skyld

Screen Shot 2016-07-03 at 21.51.34Å kjøpe visse sko er ikke lengre hva det en gang var, da en kan velge både det ene og det andre for å gjøre fottøyet mer personlig. Hos Nike har en kunne velge blant annet farger og valgfri tekst et par år, men nå oppgraderer de butikken. Etter 7. juli kommer nemlig Karl Lagerfeld og hjelper deg! I samarbeid med sportsmerket lar han deg ifølge WWD velge mellom 10 forskjellige variasjoner innenfor logo, fôr, metalldetaljer, skolisser og andre detaljer via Nikes nettbutikk. I tillegg kan en velge mellom semsket, lakk, metallisk og eksotisk skinn, der prisen er alt fra 325 til 3500 Euro (omtrent 3100 og 33.000 NOK). Men obs, vær ute i god tid om dette frister som gave da ventetiden vil være på omlag 6 uker.

Les også: 10 hårreisende Karl Lagerfeld-sitater

Les også
Balenciaga slipper eksklusivt interiør til jul

Siste saker

Mest lest nå
Les mer