Kylie Jenner og Travis Scott er sammen igjen

Travis Scott og Kylie Jenner er sammen igjen. Foto: Tommaso Boddi/Getty Images for Netflix

Kylie Jenner og Travis Scott er sammen igjen

Bekrefter ryktene.

Ryktene har gått lenge, men nå skal det være offisielt: Kylie Jenner og Travis Scott er sammen igjen. Det melder flere internasjonale motemedier, blant dem Harper’s Bazaar.

Les også: Slik skal Kylie Jenner tjene penger på datteren Stormi

– Paret har alltid elsket hverandre og hatt gjensidig respekt for hverandre, men tok en pause i fjor fordi de begge hadde mange ting på gang. De kunne ikke fokusere på å få forholdet til å fungere, sier en kilde til Entertainment Tonight.

– Kylie eksploderte i makeup-verdenen og var opptatt med å skape en milliard dollar-business, mens Travis turnerte og jobbet med musikken.

Selv om ting ikke akkurat har roet seg for noen av dem, skal duoen være bedre rustet til å takle det nå, sier kilden, som opplyser at den lille familien er glade for å ha funnet tilbake til hverandre.

Det var i oktober i fjor at Kylie Jenner og Travis Scott gikk hvert til sitt. Sammen har de datteren Stormi Webster (2).

I fjor ble makeup-mogulen, bare 21 år gammel, verdens yngste selvskapte dollar-milliardær. Selvskapt-stempelet ble riktignok heftig debattert i ettertid. Samme år utvidet hun milliard-businessen med sitt eget hudpleiemerke.

Les også: Kaia Gerber viser modellverdenens sanne ansikt