Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Koronakrise for the Kardashians
Dårlig nytt for Kim Kardashian og Kylie Jenners milliard-businesser. Foto: David Crotty/Patrick McMullan via Getty Images

Koronakrise for the Kardashians

Ingen flere Kylie lips kits?

Koronaviruset påvirker hele verdenen og stikker kjepper i hjulene for så og si alle bransjer. Heller ikke berømte dollarmilliardærer som Kardashian-klanen blir skånet.

Både Kylie Jenners selskap Kylie Cosmetics og Kim Kardashians KKW Beauty tvinges nå til å stoppe produksjonen som følge av pandemien.

Det er merkenes logistikksentre som lukkes grunnet strenge og omfattende tiltak i California for å forhindre ytterligere spredning av smitte.

Kims KKW Beauty deler selv nyheten på Twitter:

«På grunn av nåværende helsepåbud i California holder våre logistikksentre midlertidig stengt (…) Vi tar i mot ordre i nettbutikken, men kan per i dag ikke garantere leveringsdato», skriver de til sine kunder og fans.

«Selv om dette er en vanskelig tid for oss alle, blir vi så inspirert av all den fantastiske støtten vi får, og vi vil få takke dere for deres forståelse og tålmodighet».

Firebarnmoren valgte også å utsette lanseringen av sin nye Nude Gloss grunnet koronakrisen.

Foto: Instagram/@kimkardashian

Kylies Kylie Cosmetics kom med en lignende uttalelse samme dag.

22-åringen er forøvrig i selvpålagt hjemmekarantene – noe hun mener svangerskapet hennes forberedte henne på. Makeup-mogulen ble i fjor verdens yngste (såkalte) selvskapte dollar-milliardær i en alder av bare 21 år – mye takket være kosmetikkmerket hun grunnla i 2015.

Foto: Instagram/@kyliejenner

Når det kommer til statusen på Kylies forhold til Travis Scott – faren til hennes datter Stormi – har det lenge hersket usikkerhet. Men i natt tok 10 år gamle Mason Dash Disick, sønnen til Kourtney Kardashian og Scott Disick, til Instagram og ga en oppdatering 🙂

Les også: Supermodellens bønn til fansen: – Hold dere inne!

Siste saker

Mest lest nå
Les mer