Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kroken på døra for Nicolas Ghesquière?

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)Vi vet alle at motebransjen liker å fornye seg og det kan nærmest virke som det har gått sport i å rotere på designerne blant merkene. I vår forlot Heidi Slimane Saint Laurent etter fire sterke år og Alber Elbaz’ avgang hos Lanvin er fortsatt et sårt tema.

Nå kan det dog virke som israeleren har funnet seg et nytt arbeidssted, men fortvil ikke – det er ikke slutt på overraskende fratredelser.

Les også: Er dette Raf Simons neste stilling?

Ifølge Reuters melder nemlig kilder at Louis Vuittons sjefsdesigner Nicolas Ghesquière ikke har lenge igjen hos det franske motehuset. Det skal visstnok være LVMH sin sjef Bernard Arnault som vurderer endringene og en kilde kan fortelle at J.W. Anderson er i kikkerten.

– Arnault liker Anderson veldig godt, alle vet at han forguder ham. Akkurat nå er han best posisjonert til å erstatte Ghesquière, sier vedkommende.

Om dette stemmer vil tiden vise, men med en såpass skiftende bris overrasker det ikke. Designeren fortalte i tillegg fransk TV tidligere i år at han snart ønsket seg sitt eget merke.Les også: Rihanna med eget sminkemerke

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

Siste saker

Mest lest nå
Les mer