Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Klar for unisex-sminke?

(Skjermbilde via YouTube)

(Skjermbilde via YouTube)Takket være sosiale medier går kommunikasjonen på kryss av landegrensene raskere enn noensinne. Dette gir selvsagt både fordeler og ulemper, men brevduer har garantert også fraktet noen meldinger fra «haters» i datidens flygepost.

I en tid der aksept kanskje er mer i fokus enn noensinne, dukker det stadig opp nye ord og begreper som skal gjøre det mulig for oss å henge forskjellige personligher opp på knagger. Sterke forbilder som står fram hjelper mange tusen unge (og eldre) som sitter hjemme og lurer på om de er alene om sine interesser og flere har skapt seg en stor plattform via blant annet Instagram.

Les også: Caras hudpleier avslører 10 tips for å få kvisefri hud

De fleste ser nok på sminke som noe forbeholdt de hunkjønnede, men begrepet «gender fluidness» sier noe annet. Siden kvinner ikke lengre er like lenket fast til kjøkkenbenken som før, florerer det også av menn som har full kontroll på både highlight og countour, ja, selv den umulige cateyen virker som barnemat.

Nå benytter Peter og Harry Brant seg av dette og kommer ifølge i-D Magazine sammen med Mac med en unisex sminkekolleksjon. Med supermodell Stephanie Seymour som mor er det ikke rart skjønnhet er av interesse og samarbeidet vil være ute i butikk 2. juni.Screen Shot 2016-05-27 at 21.23.07

Les også: Disse skjønnhetsproduktene sverger motefolket til

Les også
24 kalendergaver vi vil sikre oss nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer