Kim Kardashian West er for første gang solo på coveret av Vogue

8 takeaways fra Kim Kardashians Vogue-intervju

For første gang solo i amerikanske Vogue.

Mai-utgaven av amerikanske Vogue har Kim Kardashian West på coveret. Det er hennes første cover solo i magasinet. Her er åtte takeaways fra intervjuet med Vogues Jonathan Van Meter.

1. Hun vil bli advokat

Tro det eller ei, men Kim Kardashian West er i full gang med å bli advokat. Helt siden hun var liten har hun fulgt med på rettsaker på tv, og hun pleide å snoke i papirene til faren sin, Robert Kardashian, som var en anerkjent advokat i USA.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

2. Hun har ti barnevogner

For man trenger som kjent mer enn én.

3. Hun lukter som et 80 dollars duftlys

Noe av det første som slår journalist Jonathan Van Meter er at hun lukter som et rådyrt duftlys, og er som et levende spa fordi «hun forblir rolig og mottakelig selv med kaos og uenighet rundt seg». Og hun snakker med en stemme så behagelig at det er som «å høre på vann som strømmer over elvesteiner».

4. Hun brukte Jackie Kennedy Onassis’ klokke da hun møtte Donald Trump

Et par øyenbryn hevet seg nok da det ble knipset bilder av Kim Kardashian West på besøk hos Donald Trump i fjor. Hun fikk komme til Det hvite hus i Washington for å diskutere fengselsreformer. Og hadde i den anledning kjøpt en klokke som hadde tilhørt tidligere førstedame Jackie Kennedy Onassis.

«Det ga meg styrke: La oss gå inn der og få dette overstått!»

5. Hun har et rom kun for skoene og veskene sine

Og det ser i tillegg ut som en Prada-butikk.

6. Kanye West synes det er «awesome» å være en del av Kardashian-klanen

Og han er dårlig på å skrive e-poster. Skikkelig dårlig.

7. Hun liker ikke de røde capsene til Kanye

Også ektemannen Kanye West har fått audiens hos Donald Trump, og valgte i den anledning å gå med den utskjelte røde MAGA-capsen. Kim liker ikke at han går med det, men hun lar ham gjøre det likevel.

8. Hun er flink til å kjøre bil

I tilfelle du ikke har lagt merke til det, blir Kim ofte filmet til «Keeping up with the Kardashians» mens hun kjører rundt omkring i L.A i en skinnende sølv Range Rover. Og hun liker det. Og mener selv hun er en trygg bilist. Gjør vi ikke alle det?

Hovedbilde av Mikael Jansson via Vogue

Les også: Kim Kardashian West innrømmer å ha kopiert supermodell