Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
dior via wwd

Kim Jones tar Dior Homme til Tokyo

Viser sin kjærlighet for den japanske hovedstaden.

Tirsdag kunne motenettstedet WWD avsløre at sesongens herrekolleksjon fra erkefranske Dior vil bli holdt i Tokyo. Visningen vil holdes 30. november, og det skal ha vært sjefsdesigner Kim Jones’ ønske å holde showet i den japanske hovedstaden.

At kolleksjonen blir vist i Tokyo er selvsagt ikke tilfeldig, men skal gjenspeile Diors lange forhold til landet, Jones’ fascinasjon og kjærlighet for Japan og ikke minst hvor viktig det asiatiske markedet er for merket.

I tillegg åpner Dior en pop-up-butikk for menn på senteret Isetan i Shinjuku-distriktet i Tokyo. Butikken vil holde åpen i to uker, fra 28. november. Her vil kundene kunne handle fra den aller første Dior-kolleksjonen designet av Jones.

«Vi er ydmyke over å få holde den første pre-fall-kolleksjonen for menn i Tokyo. Kreativitet og innovasjon er verdier vi setter stor pris på med den japanske kulturen og som også har stor betydning for oss», sier Pietro Beccari, konsernsjef i Dior, i en uttalelse.

Jones besøkte Japan senest i slutten av august i år, og har sterke bånd til landet som skal ha en stor påvirkning på hans kreative univers. Jones tok over sjefsstolen hos Dior i april i år, etter at syv år som sjefsdesigner hos Louis Vuitton. Det var Virgil Abloh som overtok rollen til Jones hos Louis Vuitton.

«Et moteshow i Tokyo er den beste måten å presentere og feire mitt første Dior pre-fall show. Japan er et magisk land som jeg kjenner godt og som jeg elsker spesielt mye for den fantastiske og unike kulturen, historien og naturen, som alltid har vært en veldig fascinerende og viktig kilde til inspirasjon for meg», sier Jones i en pressemelding. 

Hovedbilde via WWD

Les også: David Beckham debuterte Kim Jones for Dior Homme

Siste saker

Mest lest nå
Les mer