Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Nå har Kendall Jenner farget håret
Foto: Instagram/@kendalljenner

Kendall Jenner med ny hårfarge – igjen

Toppmodellen overrasket på catwalken.

Forandring fryder, og kanskje spesielt når våren nærmer seg med stormskritt er det fristende med en ny frisyre eller hårfarge.

Nå har Kendall Jenner sagt farvel til sin brune signaturfarge til fordel for en kobberrød manke. Den nye røde hårfargen viste hun frem på catwalken for Prada under den italienske moteuken i Milano.

Britiske Vogue lurer på om 26-åringen har latt seg inspirere av den røde frisyren hun hadde i forbindelse med en moteserie i marsutgaven til magasinets amerikanske søstermagasin.

Kendall Jenner for Prada
Kendall Jenner på catwalken for Pradas AW22-visning under moteuken i Milano. Foto: Daniele Venturelli/WireImage via Getty

Det er imidlertid ikke første gangen Kendall Jenner går drastisk til verks for en modelljobb.

I 2019 gikk hun fra brunette til blondine, omtrent over natten. Den nye hårfargen viste hun den gang under Burberrys SS2020-visning i London.

Burberry
Jenner under Burberrys SS20-visning i London. Foto: Victor Virgile/Gamma-Rapho via Getty

Hvor permanent den nye hårfargen er, vil tiden vise (er det en fake rødfarge, mon tro?).

Men som verdens best betalte modell for tredje året på rad, er det liten tvil om at Kendall Jenner gjør det som kreves av henne.

Å blottlegge livet sitt i realityserien Keeping Up With the Kardashians sammen med familien sin fra barnsben av, var kanskje det som lærte henne dette.

I et ferskt intervju med i-D Magazine forteller hun om hvordan hun er en «kontrollfreak», som gjennom modellyrket og ikke minst det nye tequilamerket sitt kan ta tilbake styringen.

– I ung alder måtte jeg gi opp den kontrollen og la noen andre portretterte meg på den måten de ønsket, enten det var for en moteserie eller en kampanje eller en reklame – hva enn det var. Det var jobben min, sier hun til magasinet.

– Nå kan jeg på den andre siden ta tilbake kontrollen på en måte, bygge merket mitt og føle meg styrket. Og det har vært helt fantastisk. Som kvinne og som en som kommer fra en kvinne-drevet familie, var det kult å endelig kunne bruke alle verktøyene mine.

Les også
M&H toppliste: 11 favoritter fra sommersalget

Les også: Nå poserer Hadid-søstrene nakne

Siste saker

Mest lest nå
Les mer