Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
5 kjappe motenyheter
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

5 kjappe motenyheter

Din etterlengtede dose motenyheter.

Med spalten «5 kjappe motenyheter» skal vi i Melk & Honning sørge for at du enkelt og raskt kan holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen.

Heng på videre for much needed påfyll av motenyheter.

Scarlett Johansson sin hudpleielinje er snart her.

Det er ikke lenger overraskende at kjendiser lanserer sine egne merker, og særlig hudpleie er populært om dagen. Både Hailey Bieber og Kim Kardashian har hudpleielinjer på vei, mens det ryktes om at også Kris Jenner har hevet seg på denne bølgen.

I fjor ble det klart at Scarlett Johansson lanserer sin egen hudpleie – og nå er den rett rundt hjørnet.

Hudpleiemerket The Outset har nå fått sin egen nettside og Instagram-konto, som begge viser lanseringsdatoen 1. mars 2022.

Det er enda ikke sikkert hvilke produkter hudpleielinjen vil inneholde, men tidligere denne uken fikk vi en liten sneak peek på The Outset sin Instagram:

Dior åpner butikk i Oslo.

Allerede i juni 2020 gikk det rykter om at Dior kommer til Norge.

Nå er det klart at den franske motegiganten snart åpner dørene i den eksklusive handlegaten Promenaden Fashion District i Nedre Slottsgate i hovedstaden, der vi blant annet finner merker som både Burberry, Gucci og Hermès. Det blir med det den første Dior-butikken i Skandinavia.

Dior vil ta over det gamle lokalet til Louis Vuitton og åpner dørene våren/sommeren 2022, skriver MinMote.

Dior åpner snart butikk i Oslo. Her fra butikken i Milano, Italia (Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

Søk etter miniskjørt trender.

Som forventet er miniskjørtet tilbake i motebildet for fullt, etter en lang periode med joggebukser og komfortable plagg generelt.

Les også
Er vifter sommerens heteste tilbehør?

Da vi i desember spurte motepersonlighetene om å spå moteåret 2022, kunne moteansvarlig i KK og tidligere Melk & Honning-redaktør, Ida Elise Eide Einarsdóttir fortelle at hun tror årets motebilde i stor grad vil preges av det «sexy», kroppsnære og kort-korte.

Og nettopp det ser vi tendenser til allerede. Nå vil vi igjen gå i skjørt, og de skal gjerne være så korte som mulig.

Ifølge Lyst har etterspørselen etter Miu Miu’s mikroskjørt økt, med hele 900 søk om dagen.

Miu Miu viste flere miniskjørt på catwalken under deres SS22-visning (Photo by Estrop/Getty Images)

Yeezy Gap by Balenciaga er sluppet.

I januar ble det kjent at Kanye West sitt samarbeid med Gap også får med seg Demna (Gvasalia) fra Balenciaga på laget. Nå er Yeezy Gap by Balenciaga endelig sluppet.

Kolleksjonen kommer samtidig med Kanyes nyeste album Donda 2, og skal være et skjæringspunkt mellom musikk, kunst og kultur, skriver Hypebeast.

I går kom første titt på Yeezy Gap by Balenciaga, som for det meste består av helsorte plagg, på Instagram:

Gigi og Bella Hadid poserer nakne for Versace-kampanje.

Hadid-søstrene står side om side i Versaces seneste kampanje for deres SS22-linje. Kampanjen skal være inspirert av bibelen, og Gigi og Bella er som tatt ut av Edens hage mens de poserer med et rødt eple og en slange.

Kampanjen får blandet respons, og ifølge Page Six har noen reagert på bruken av et ekte dyr. Ordet «demonisk» skal også ha blitt brukt.

Donatella Versace virker derimot svært stolt over kampanjen, og poster bildet av Hadid-søstrene på Instagram med teksten «MINE. VERSACE. GUDINNER».

Les også: Kim Kardashian viser frem hjemmet sitt

Siste saker

Mest lest nå
Les mer