Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Wall Street Journal

Kendall Jenner åpner opp om livet som berømt og forholdet til Bad Bunny

– Jeg ble født inn i dette livet, jeg valgte det ikke, sier Kendall Jenner.

Det er ikke til å stikke under stol at Kardashian/Jenner-klanen er mye i media, og mange kan nok føle at de nærmest kjenner familien. Siden Keeping Up With the Kardashians premierte i 2007 har vi fulgt familien på godt og vondt, og i disse dager ruller den tredje sesongen av The Kardashians på skjermen.

Men den som uten tvil er mest privat i flokken, er Kendall Jenner. I et stort intervju med The Wall Street Journal åpner 27-åringen nå opp om at hun ikke er ment for å være berømt – blant annet.

Kendall Jenner åpner opp om livet som berømt og forholdet til Bad Bunny
Kendall Jenner åpner opp i nytt intervju. Foto: Sean Thompson/Wall Street Journal

– Fra jeg var veldig ung har jeg følt meg malplassert i familien min, sier Jenner til magasinet.

– Jeg ble født inn i dette livet, jeg valgte det ikke. Så jeg er ikke bygd for berømmelse på noen måte, og jeg er ikke god på det. Jeg gjør det, og jeg har lært hvordan jeg gjør det, sier hun videre.

Men Jenner legger ikke skjul på at det ikke har vært lett. Hun forteller at hun skrek til paparazzi-fotografene da hun var yngre, og at hun nylig har akseptert at de er en del av livet hennes.

– Det tok meg nesten 20 år å være sånn «Okei, jeg tror jeg begynner å bli vant til det nå og det er greit, jeg skjønner det», forteller hun.

27-åringen sammenligner det med hvordan søstrene hennes, i motsetning til henne, har søkt etter den samme oppmerksomheten.

– Kim er sånn «Jeg pleide å dra til Kitson bare for å bli tatt bilde av». Jeg tror hun er bygd for dette livet, sier Jenner.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Hun innrømmer at hun føler seg mye mer som en Jenner enn en Kardashian.

– Jeg skjønner åpenbart at jeg faller under paraplyen av Kardashian-søstrene. Det er bare rart for meg, for jeg er akkurat som faren min på mange måter. Jeg er en skikkelig Jenner, etter min mening.

Men Kendall Jenner synes på ingen måte synd på seg selv.

– Jeg anser meg selv som en av de heldigste på planeten som får leve det livet jeg gjør. Jeg skal ikke sitte her og si «Stakkars meg», men jeg synes det er ganske intenst, sier hun.

– Folk er mer slemme mot familien min generelt. De tar alt og gjør det til noe negativt, legger hun til.

Kendall Jenner åpner opp om livet som berømt og forholdet til Bad Bunny
Kendall forteller at hun har følt seg malplassert i familien sin. Foto: Sean Thompson/Wall Street Journal

I intervjuet kommer modellen også inn på sitt relativt nye forhold til artisten Bad Bunny.

Når hun først får spørsmål om han svarer hun riktignok «Ingen kommentar». Men hun forklarer:

– Jeg prøver å finne balansen mellom å holde ting privat og å holde ting hellig. Og heller ikke la den uheldige frustrasjonen og stresset fra alle andre som prøver komme innpå stoppe meg fra å nyte det.

– Gir det mening? Jeg går langt for å holde ting så privat som mulig, fordi jeg tror det er den sunneste måten å håndtere et forhold uansett, sier Jenner.

På spørsmål om hun vil stifte familie i fremtiden er svaret «En dag, men ikke nå».

– Jeg er spent på den tiden i livet mitt. Jeg vet bare at det ikke er akkurat nå. Men å forlate Los Angeles er en del av det. Å ja, dere hørte det her først.

Les også: Nye detaljer om kjendisromansen avslørt

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer