Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Nye detaljer om forholdet avslørt

Gigi Hadid + Leonardo DiCaprio = komplisert?

Ifølge Us Weekly er Gigi Hadid og Leonardo DiCaprio sitt forhold litt komplisert. I februar gikk det rykter om at det var slutt mellom superstjernene, men nå skal de være back on track. Eller kanskje ikke helt. For ryktene tilsier nå at de for tiden er i et no-strings situationship.

En kilde avslører til Us Weekly at «Hadid og DiCaprio har et vennlig, og avslappet situationship akkurat nå. De reiser så ofte, så det er best for dem å holde forholdet åpent og flytende. Ingen av de ønsker å slå seg til ro for øyeblikket.»

Superstjernene ble sist sett sammen på en middag arrangert av den britiske Vogue-redaktøren Edward Enninful, i begynnelsen av juni.

De ankom middagen hver for seg, og DiCaprio sine foreldre var med.

Hadid og DiCaprio ble allerede romantisk lenket tilbake i september.

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Supermodellen hadde ingen planer om å date skuespilleren, som akkurat kom fra et brudd. En kilde fortalte da til Us Weekly at «Leo har Gigi i kikkerten, men hun er ikke interessert. De er venner, men hun vil ikke inngå en romantisk relasjon akkurat nå.»

En måned senere begynte de å se hverandre, men Hadid ønsket å holde ting uformelt.

«Gigi er ikke ute etter noe, fordi hun har en bedre relasjon med Zayn Malik og de har det bra sammen som foreldre. Hun skynder seg ikke inn i et seriøst forhold,» sa en kilde til Us Weekly i oktober.

«Hun er veldig glad i Leo og er interessert i å finne ut av det, men samtidig er hun veldig opptatt med modelljobber og vil være tilstede for datteren» skal kilden ha sagt videre.

I februar gikk det som sagt rykter om at det var slutt. Det var fordi de var på forskjellige steder i livet, og Hadid prioriterer å være mamma.

Les også
Ekspertenes beste tips til en mer bærekraftig garderobe

Les også: Nå har kjendisene lagt sin elsk på disse solbrillene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer