Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Kate Moss i ny musikkvideo

Kate Moss er åpenbart en av tidenes mest kjente supermodeller. På tross av dopskandaler og mye omtalte turbulente forhold, ser verden ut til ha en umettelig appetitt på den britiske modellen, og fremdeles kryr det på internett og sosiale medier av bilder fra hennes glanstid på nittitallet.

Nå er 42-åringen å se, svingende på en lyspære i en hudfarget og ettersittende drakt, i Massive Attacks nyeste musikkvideo for låta «Ritual Spirit».

Les også : Slik be Cara Delivingne reddet av Kate Moss

Det engelske trip-hop bandet Massive Attack hadde – som Kate – sin storhetstid rett før milleniumsskiftet, med sanger som «Teardrop» og «Paradise Circus».  

– Jeg har alltid vært en megafan av Massive Attack, og 3D(Robert Del Naja i Massive Attack) har vært venner i årevis. Når han spurte meg om å samarbeide med han, tenkte jeg meg ikke om to ganger. Jeg har alltid synes det visuelle de har drevet med har vært fantastisk, og jeg er stolt av å være med i denne videoen, forteller Kate Moss i en pressemelding, i følge Pitchfork.

Det er ikke første gang Moss shaker sine 1,70 cm i en musikkvideo. Hun har tidligere blitt booket inn av både The White Stripes, Johnny Cash, Elton John, Primal Scream og Paul McCartney.
 

Les også : Intimt mellom Daria Werbowy og Kate Moss – Se bildene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer