Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Slik ble Cara Delevingne reddet av Kate Moss

Denne helgen ble «The Women in the World» arrangert i London. Konferansen er startet av The New York Times, og dreier seg om kvinners rettigheter, muligheter og begrensninger i samfunnet. En mengde interessante mennesker fra hele verden holdt foredrag, og supermodellen Cara Delevingne var en av dem. Hun fortalte åpent om hvordan hun møtte veggen etter mye press i modellbransjen.

– Jeg enset ikke muligheten til å si nei til noe, noensinne. Etter en stund ble jeg dårlig og fikk Psoriasis. Jeg følte meg helt avkoblet fra meg selv, men det eneste modellbyrået mitt gjorde var å sende meg til legen for å få kortison-sprøyter, når jeg egentlig trengte at noen grep inn i livet mitt og stoppet meg fra å gjøre mer. Men ingen gjorde det, fortalte hun under konferansen, i følge Daily Mail.

Moteukene som nylig var forbi, var de første på 5 år der Cara ikke gikk noen visninger. Hun er travelt opptatt med filminnspillinger, og tar bare spesielt utvalgte modelloppdrag.

Les også : Derfor forlater Cara motebransjen

– Jeg følte aldri at jeg var bra nok eller fortjente suksessen. Jeg følte livet jeg plutselig levde, var en annen persons drøm og ikke min. Kate moss reddet meg. Hun steppet inn og plukket meg opp fra bunnen i en utrolig stressende tid

SUPER KATE! 🔥 Photo take by myself 📷 #KateMoss @mertalas #selfieswap

Et bilde publisert av Cara Delevingne (@caradelevingne)

Et bilde publisert av Cara Delevingne (@caradelevingne)


Kate Moss startet å jobbe som modell i en alder av 14 år. Hun skal selv ha opplevd et nervøst sammenbrudd som 17-åring, midtveis i en Calvin Klein-kampanje. Kate og Cara har figurert sammen i både Mango og Burberrys reklamer, og blir stadig fotografert sammen privat.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer